Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszek neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszek neki? Vagy ez csak amolyan fellángolás?

Figyelt kérdés

Egy suliba járunk, egy helyen is lakunk. Mostanában sokat vagyunk együtt. Sokszor megvárjuk egymást suli után.

Észrevettem, hogy sokszor néz engem és valamit mindig elkövet, hogy hozzám érjen. Sokszor tesz kissé perverz megjegyzéseket és már azt is mondta, hogy lefeküdne velem, de szerintem ezt csak menőzésből. Látni rajta, meg ismerem is annyira, hogy nem az a fajta fiú, aki csak játszik a nőkkel, sőt még nem is nagyon volt úgy senkije.

Én úgy veszem észre, hogy tetszem neki, mert sokszor ìr ràm Facebookon is és élőben is keresi a társaságom.

Szerintetek?

2016. jan. 23. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
A fiúk kábé minden szebb női egyeddel így viselkednek. Várdd ki, ha tesz egy lépést akkor majd megtudod. Ha nem akkor biztos csak "fellángolás".
2016. jan. 23. 21:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2016. jan. 23. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!