Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki nem káromkodik?

Figyelt kérdés
2016. jan. 21. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Ritka kincs!
2016. jan. 21. 14:33
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Látjátok?! Az ilyen kérdésektől tudok falnak futni. Abszolút semmi értelme, csak baromira unatkozik és valamit csinálnia kell. És ne b****on meg az ideg! Figyelj oda az órán, hogy mit mond a tanár, ne telefonozzál!
2016. jan. 21. 14:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elöttem lévővel...
2016. jan. 21. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez önmagában még nem jelent semmit :) Kulturált emberek is lehetnek bunkók, elviselhetetlenek. Viszont ha minden rendben van egy "olyan" lánnyal, akkor megbecsülném.
2016. jan. 21. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Becsuletre méltó. :)
2016. jan. 21. 15:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Bаszott jó gесi
2016. jan. 21. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
valahogy mindenkiből ki jön az 'állat' ahogy felénk szokás mondani. kevés olyan emberrel találkoztam,akit nem hallottam káromkodni.
2016. jan. 21. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:

szerintem a káromkodás abszolút semmit nem jelent :D

mármint rengeteg értelmiségi és művelt embert ismerek, aki nagyon sokat káromkodik.

egyébként szerintem ez tényleg egy jelentéktelen dolog, legtöbb embernél szokássá vált, nem eszetlenül kell csinálni, szerintem nyomatékosításra tök jó egy baráti társaságban, de egyértelműen disztingválni kell.

2016. jan. 21. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!