Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm, hogyan tovább?
Ő még nem tudja,hogy én tudok róla,de nem úgy akarom,hogy kettesben itthon elmondom neki,hogy tudok róla,hanem valami frappánsat akarok,hogy majd kiessenek a szemei,mondjuk nyilvánosság előtt,vagy a barátaink előtt.Tudtok ebben segíteni nekem?Járt már így valaki fiúk közül,ti mit csináltatok?
Én 19/F ő 17/L(majdnem 18,arra is gondoltam,hogy a szülinapján tenném ezt meg,vagy az nagyon nagyon ge*iség lenne már?)
"Biztosan tudom,hogy megcsalt,és azt akarom,hogy szenvedjen ő is."
Kisgyerek vagy meg.
"Te is biztos hogy lány vagy ..."
Nem kisbaratom, egy negyven eves ferfi vagyok.
még utoljára dugd meg de alázósan aztán dobd ki a házból és mondd hogy többet látni se akarod
én már gondolkoztam hogy mit tennék ha megcsalnának, valami ilyesmit
nem azert vagy kisgyerek, mert kisgyerek modon gondolkodsz.
Ha felnott lennel akkor szepen fognad a kalapod es mennel. Nem pedig ilyen gyerekes bosszu dolgokon agyalnal.
Csinalhatsz te akarmilyen bosszut, a tenyeken az nem fog valtoztatni semmit: a csajod egy masik pasival dugott.
Egy ferfi ezen szepen tullep, lezarja magaban a dolgot. Egy kisgyerek meg elkezd hoborogni, bosszut forralni, mert azt a keves onbizalmat is osszedontotte az eset, ami volt neki.
"de az én lelkemnek így jobb lesz"
Na ez a kovetkezo tevedesed. Nem lesz jobb. Nem valtoztat semmin.
Legyen gerinced meg tartasod. Szakits vele most rogton, aztan ennyi. Rengeteg no van a vilagon, siman talalsz jobbat.
A bosszuallas gyerekes, es erosen vissza is uthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!