Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm, hogyan tovább?
Ő még nem tudja,hogy én tudok róla,de nem úgy akarom,hogy kettesben itthon elmondom neki,hogy tudok róla,hanem valami frappánsat akarok,hogy majd kiessenek a szemei,mondjuk nyilvánosság előtt,vagy a barátaink előtt.Tudtok ebben segíteni nekem?Járt már így valaki fiúk közül,ti mit csináltatok?
Én 19/F ő 17/L(majdnem 18,arra is gondoltam,hogy a szülinapján tenném ezt meg,vagy az nagyon nagyon ge*iség lenne már?)
Teljesen biztos vagy benne, vagy csak elhitted az első pletykát, mert el akartad hinni?
Nem lehet, hogy csak gonoszságból szét akarnak szedni?
Én különben négyszemközt megköszönném a részvételt, és elgondolkoznék, hogy mit csináltam rosszul, hogy megcsaltak.
Egyszeruen nem ertem hogy minek akarsz patkanykodni.
Megalazott masok elott? Nyilvanosan?
Ha nem akkor te milyen jogon akarod ezt tenni? de ha meg is tette volna, akkor sincs semmi ertelme a bosszuallasnak.
6 os mi az hogy milyen jogon? Ő milyen jogon csalta meg? Te is biztos hogy lány vagy ... Csak ők tartják magukat az áldohatnak... Nem majd még a fiú kérjen bocsánatot hogy a lány megcsalta...
18 .?? Huhu akkor nagy durranás lessz egy életre szóló emlék szerintem erre fog a legjobban emlékezni ;) ha csók mellett döntessz fűszeezd meg még egy kicsit valamivel :D a megütés még csak át se fusson a fejeden ilyet nem is szabad leírni sem!!! Egy lány bármit is tesz a fiú nem ütheti meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!