Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 evesen hol, hogyan tudnek 18-20 eves lanyokkal megismerkedni? Arra is gondoltam, hogy irok egy rovid blogot magamrol es felteszem fb hirdetesnek.
De tul sok idom sincs ismerkedni, vonaton meg buszmegalloban meg olyan béna szerintem :/ en ugy szeretem ha interneten beszelgetunk es utana randi vagy latjuk egymast valahol eloben utana internet es utana randi.
De a problema most tenyleg az ido. A tini lanyoknak viszont talan van idejuk a bemutatkozasomat meg az eletemet olvasgatni. Es majd dontenek. Mert mindenkinek kulon bemutatkozni eleg faraszto.
Nekem van barátom, de az olvasottak után semmiképp nem ismerkednék veled. "Nem szereted a kötöttségeket"(a kapcsolat is egyféle kötöttség)... Ez főleg sokat elárul, ehhez képest a "szeretsz lányokkal ismerkedni" még hagyján. De így, hogy a kettő együtt, főleg nem lenne meg a kezdeti bizalom, nem mernék hosszú távra tervezni. Nem vagyok egy féltékeny típus, nem szoktam ilyeneken kattogni, de nem ejtettek a fejemre. Ha a helyzetet figyelembe véve laza kapcsolat kell, inkább úgy keress csajt. Vannak így mások is, viszont elkerülsz néhány naiv "kislányt" a felháborodott szüleivel... :D Ha csak én értem félre, módosíts a szövegen. Amúgy meg inkább keresgélj korodbelit, a 20 körüliek már normálisabbak, de a 18 körüli lányok legtöbbje még rém sötét. Egyébként bármelyik társkereső oldalra regisztrálhatsz, ott van mindenféle korosztály. Vagy mint írtad, a Fészbukkos sem rossz ötlet.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!