Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnék megismerkedni vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék megismerkedni vele?

Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban aki tetszik nekem. Ő is szokott nézni és mosolyogni. Hogyan tudnék megismerkedni vele?

2015. dec. 13. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
nehéz kérdés
2015. dec. 13. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. dec. 13. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:

1. odamész hozzá

2. ráírsz facebookon

2015. dec. 13. 14:29
 4/7 anonim válasza:

Nehéz dolog összeszedni magad, de a legtermészetesebb, ha odamész hozzá, és köszönsz neki, valahogy úgy, hogy : Szia!

Kérd meg egy barátnődet, ha nagyon izgulsz, hogy kísérjen oda, de azért ne vele kezdj el csevegni a fiú előtt, tuti összezavarod, ha tényleg kedvel.

Ha nem tudsz rögtön témát, várj egy kicsit, lehet hogy ő kezdeményez beszélgetést. Vagy kérdezz alap dolgokat, a nevét, a korát, kérdezd meg, mennyi az idő...

Én egyszer odamentem egy vad idegen fiúhoz a barátnőmmel, és amíg ők ketten beszéltek (mellékesen úgy kezdtük, hogy "Szia, segítenél? A barátnőmmel fogadtunk, hogy téged X-nek vagy Y-nak hívnak-e.), én a fiú húgával beszélgettem.

Ha az első lépésen túl vagy, a többi jön magától ;)

2015. dec. 13. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Én inkább azt javasolnám, hogy egyedül menj oda hozzá, mert ha ketten mentek összezavaró lehet hogy mit is akartok ott ketten, arról nem is beszélve hogy lehet hogy csak még jobban zavarban lesz a fiú a kettő lánytól. A barátnőd elkísérhet és leülhet pár méterrel arrébb, de a fiúval csak te beszélj. :)
2015. dec. 13. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Néz és mosolyog is?

Akkor nem emós és nem is vak. A többit megoldod.

2015. dec. 13. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha néz meg mosolyog az már fél siker.Már csak valamelyikőtöknek kezdeményeznie kell.És ott ki derül kiben van több szeretet :)
2015. dec. 13. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!