Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karmoltátok véresre a barátotok hátát szex közben?
Velem most történt meg hétvégén ez... kicsit jobban bevadultunk, majd már csak azon kaptam magam, hogy tiszta vér a kezem. Körülbelül az egész hátát felszabdaltam:/ És nem akartam fájdalmat okozni neki. Most meg nagyon rosszul érzem magam. Ő mondja hogy nem baj, meg hogy ne bánkódjak miatta... De mindennél jobban szeretem és nem akarom sose bántani. És most mégis :/
Szerintetek ez probléma lehet egy kapcsolatban?
Mással is előfordult ez? Hogy történt? Másnak is volt lelkiismeret furdalása után?
Fiúk ti egyszeri alkalmat elnéztek? Igazán nem akartam ezt tenni vele, és félek csak azért mondja hogy nem baj, hogy ne legyek szomorú miatta.
Ez nem a szexualitás kategória.
De fogadjunk, korodnál fogva még oda sem írhatnál.
Ja és a válasz: Nem vagyok lány, de még senki nem karmolta véresre a hátam!
én imádom ha karmol a barátnőm. de véresig nem jutottunk el :D s tuti szólnék ha fájna
20F
Én ha akarnám se tudnám véresre karmolni a barátom hátát, mert szinte mindig kutya pózban csináljuk..
SP voltam, sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!