Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti meg vagytok elégedve a magyar férfiakkal?
Figyelt kérdés
Ez lehet hogy fura kérdés, de azon járt az eszem, hogy mi férfiak nézegetjük a csajokat, nőket, és van aki bejön, van aki nem, de azt lehet mondani, hogy azért sok csaj bejön. De a nőknél ez hogy van, pl. inkább kevés az a pasi, aki bejön, alig-alig van valaki, vagy nagyon is tetszenek, esetleg fel is izgatnak titeket már kinézetre stb. ?2016. jan. 16. 12:46
2/3 A kérdező kommentje:
Természetesen külsőre gondoltam most főleg.
Ahogy írtam (bár én csak a saját nevemben beszélhetek, de azért gondolom, férfitársaim többsége is így gondolja), nos, nem panaszkodok, sok helyes csaj van itthon, meg aki nem annyira helyes, vagy akármi, az is lehet hogy bejön valami oknál fogva :)
De a nőkkel kapcsolatban ezt foglalkoztatott mostanában, hogy nem érzik úgy pl. hogy sok a nem igazán vonzó pasi, stb. stb. nyilván férfiszemmel más ezt megítélni stb.
2016. jan. 16. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!