Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek rólam? Elítéltek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 16 éves vagyok és lány. A a barátommal 13 éves korom óta vagyok együtt. Igen tudom elég korán kezdtem, de én valahogy más voltam mint a többiek akkoriban. (pl.: mások akik velem egyidősek voltak, undorodtak attól, ha egy fiú meg egy lány csókolóztak. Én nem.)

A barátom 16 én meg 14 éves voltam, mikor először lefeküdtem vele. Mindketten akkor veszítettük el a szüzességünket. Akkor voltunk 9 hónapja együtt. Nem bántam meg, és még mindig együtt vagyunk, és nagyon szeretjük egymást. Ez nagyon elítélendő? Mielőtt valaki elkezdené, hogy miért kérdezem, nem vagyok biztos benne, hogy jó döntést hoztam-e? Előre szólok, hogy a kérdés azért fogalmazódott meg bennem, mert elég sok kérdésben látom, hogy ez nagyon korai.

2016. jan. 18. 20:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
szeretitek egymást, megbecsülitek egymást, továbbra is közösen képzelitek el a jövőtöket, hosszútávon is gondolom...nincsen ezzel semmi baj :)
2016. jan. 18. 21:10
 12/25 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon bírom hogy minden kislány ezt mondja "más voltam mint a többiek" mind ugyanolyanok vagytok..
2016. jan. 18. 21:14
 13/25 anonim ***** válasza:
ja tesa, elítéllek szívesen. 10 év letöltendő, k?
2016. jan. 18. 21:14
 14/25 anonim válasza:

Szia!

Ha te akartad, és máig sem bántad meg, akkor ezzel semmi gond nincsen. Főleg, hogy azóta is együtt vagytok. :)

Csak így tovább! Örökre. :)

2016. jan. 18. 21:17
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem ítéllek el mert te még a jobbik eset vagy. Sok 14 éves lánynak már kicsorbította a metszőfogát a fsz. De azért nem jó dolog olyan korán kezdeni.
2016. jan. 18. 21:18
 16/25 anonim válasza:
100%
Korai volt, most lehet, hogy még együtt vagytok, nem dobott ki egyből utána, nem csak arra kellettél neki stb, de egy 14 éves gyerek még ne szexeljen. 16 előtt szerintem gáz, meg most gondolj bele, hogy egy tini szerelem se marad meg örökre (nyílván most ezt nem így érzed) de majd ha kérdezi valaki akivel huszonéves korodban ismerkedsz, hogy hát hány évesem szexeltél először és te válaszolsz akkor lehet hogy elég érdekesen fog rád nézni.
2016. jan. 18. 21:24
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat :) Igen azt én is elismerem, hogy korai volt. De azért 9 hónap után, már jobban kívántuk egymást.
2016. jan. 18. 21:36
 18/25 A kérdező kommentje:

#14 Köszönjük szépen!:)

#15 jaj de nevetek :D ez nagy volt.:D köszi

2016. jan. 18. 21:38
 19/25 anonim ***** válasza:
78%

Én ugyanazt akartam írni, mint a 16-os válaszoló.

+ Nekem szülőként nagy csalódás lenne, ha ezt megtudnám a kislányomról......

2016. jan. 18. 21:51
 20/25 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ez szép :)
2016. jan. 18. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!