Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek rólam? Elítéltek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 16 éves vagyok és lány. A a barátommal 13 éves korom óta vagyok együtt. Igen tudom elég korán kezdtem, de én valahogy más voltam mint a többiek akkoriban. (pl.: mások akik velem egyidősek voltak, undorodtak attól, ha egy fiú meg egy lány csókolóztak. Én nem.)

A barátom 16 én meg 14 éves voltam, mikor először lefeküdtem vele. Mindketten akkor veszítettük el a szüzességünket. Akkor voltunk 9 hónapja együtt. Nem bántam meg, és még mindig együtt vagyunk, és nagyon szeretjük egymást. Ez nagyon elítélendő? Mielőtt valaki elkezdené, hogy miért kérdezem, nem vagyok biztos benne, hogy jó döntést hoztam-e? Előre szólok, hogy a kérdés azért fogalmazódott meg bennem, mert elég sok kérdésben látom, hogy ez nagyon korai.

2016. jan. 18. 20:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Mivel még mindig eggyüt vagytok, ezért igy nem elitélendő
2016. jan. 18. 21:02
 2/25 anonim ***** válasza:

"Mielőtt valaki elkezdené, hogy miért kérdezem, nem vagyok biztos benne, hogy jó döntést hoztam-e?"

De ha te nem bántad meg akkor mégis minek kérdezed, de tényleg? Valamin is fog változtatni, ha azt mondjuk, hogy korai volt?

2016. jan. 18. 21:02
 3/25 anonim ***** válasza:
Le lehet engem ponrozni de kit érdekel hogy mit csináltatok ha tényleg akarod akartad csináljad aki meg ezért meg szól annak meg csak azt tudom mondani hogy sajnálom. Jó hogy tudsz döntést hozni az életedről és nem elítélendő
2016. jan. 18. 21:04
 4/25 A kérdező kommentje:

1.-nek köszi a választ.

2.-nak Csak kíváncsi voltam, hogy mit szólnak hozzá mások. Meg, hogy reagálnának rá a környezetemben elő emberek. :D

2016. jan. 18. 21:04
 5/25 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gáz :)
2016. jan. 18. 21:05
 6/25 anonim ***** válasza:
Régen rossz lesz neked , ha az életed aszerint akarod élni, mit szólnak hozzá a környezetedben élők, és mások.
2016. jan. 18. 21:07
 7/25 anonim ***** válasza:

Ha akkor teszed fel 1 hettel a tortentek utan azt mondanank igen korai, de igy nem, hogy 3 eve egyutt vagytok. Bar en 15 eves vagyok, de nem erzem meg keszen ra magam./L.

Bocsi az ekezetekert.

8/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ, örülök, hogy nem néztek semmilyen r.bancnak meg ilyeneknek:) Mindenkinek megy a zöld kéz!:)
 9/25 anonim ***** válasza:
8%
Fúj..
2016. jan. 18. 21:09
 10/25 A kérdező kommentje:

Nem szokott érdekelni más véleménye, csak pusztán kíváncsiság volt. Nyilván, ha valaki elhord mindennek nem fogok eret vágni, se időgépet tervezni, hogy megváltoztassam, azt ami már megtörtént

Főleg, hogy egyáltalán nem bántam meg.

2016. jan. 18. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!