Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet még belőle...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet még belőle bármi?

Figyelt kérdés

Kezdjük azzal, hogy nem szeretek kérdéseket feltenni ilyen témában, és nem vagyok "kezdő" a témában. Viszont most érdekes helyzet állt elő, és nem tudom mit kezdjek vele.

Egy buliban találkoztam egy lánnyal még az év végén. A legjobb barátom barátnőjének egy elég jó barátnője és osztálytársa, és egy elképesztően szép lány. Nagyon szimpatizáltunk, de semmi különösebb nem történt a buliban, eléggé szétcsaptuk magunkat és sokan voltunk, szóval nem egymással voltunk elfoglalva.

Ennek ellenére a buli előtt, amikor csak négyen ittunk (ő és a legjobb barátom a nőjével, meg én), nagyon sokat dumáltunk, a buliban be is jelölte magát a telefonommal meg beírta a telefonszámát, hogy majd mindenképp beszéljünk. Kissé félénken, de ráírtam, és nagyon nagyon jót beszélgettünk/beszélgetünk azóta is, nagyon sok a közös pont, nyitottak vagyunk meg minden. Elhívtam randizni, és az elején azt mondta hogy rendben, de 20 perc múlva felhívott, hogy van egy srác akivel alakul neki valami, és ezért nem szeretne addig randizni velem amíg vele összejöhet. Nem tudom ki a srác, nem tudok rájönni, hogy kamu-e vagy tényleg ez a helyzet. Ennek ellenére az ő szavaival élve "nem akar elveszíteni", és szeretne velem továbbra is beszélni, nagyon sokat ír és hív meg minden.

Nem tudom, van-e ennek értelme. Van/volt már sok lány barátom, de tőle nem ezt szeretném. Szerintetek érdemesebb lenne hagyni a francba az egészet (nem szívesen tenném), vagy lehet még ebből valami?

2016. jan. 15. 18:56
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja igen. 18 éves srác vagyok, ha ez bármit számít, ő meg 17 éves.
2016. jan. 15. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg van valaki akk mondd meg neki h nem akarsz a tartaléka lenni. mert ez tulképpen úgy hangzik
2016. jan. 15. 19:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is nagyon így tűnik sajnos. Egyelőre nem tudom, tényleg van-e, előtte meg akarom tudni, hogy kamuzott-e vagy nem. A barátom és a barátnője sem tudnak semmit, pedig ők viszonylag közel állnak hozzá.

Köszi a tanácsot! :)

2016. jan. 15. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél pótlék lenni akkor csináld :D
2016. jan. 15. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Állj a sarkadra és teremts egyértelmű helyzetet. Mondd el hogy te mit szeretnél, kérdezd meg, hogy ő mit szeretne .. most még az elején, nem késő, és hamar túlleszel rajta, ha nem jön össze. Inkább, minthogy tényleg beleszeress, és egy tartalék kispados lesz belőled a Friendzone országban .
2016. jan. 15. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!