Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, lehet belőle...

Mit tegyek, lehet belőle bármi bajom?

Figyelt kérdés
10 szintes lépcsőházban lakom, a földszinten kivan rakva a szabályzat amit ugye a lakók nem tartanak be. Van egy olyan pont ami azt írja le, hogy a lakók 50+1%-ával alá kell íratni egy nyomtatványt, hogy engedélyezzék a háziállat tartását. Több emberrel beszéltem a lépcsőházban akiknek van kutyájuk és azt mondták, hogy ők nem írattak alá papírt senkivel csak vitték a kutyát. Ma voltam a szövetkezetben, mert 9 emberrel aláírattam, hátha elég. Kiabált velem a nő, hogy addig nem engedik amíg nincs meg az 50+1%. Mi van ha nem tartom be és én is csak úgy oda viszem a kutyát? Mit tudnak tenni?
2015. jún. 8. 14:14
 1/8 anonim válasza:
szerintem fairplay kéne hogy ne tudjanak vádolni semmivel szóval ember módjára kell viselkedned és összeszedni azt az 50+1%-ot
2015. jún. 8. 14:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy szerdán hoznák a kutyát, nekem meg nincs időm már össze gyűjteni. Ráadásul múltkor körbejártam és csak 9-en nyitottak ajtót a 60-ból.
2015. jún. 8. 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor majd osszeszeded kesobb. En is 10 emeletes panelban lakom, mégse kertem senki engedélyét. Milyen fajta kutya egyebkent, nyugisabb vagy hangoskodobb termeszetu?
2015. jún. 8. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Meg az egy dolog h 60 lakas van, de mi van ha csak a feleben laknak? Nalunk is egy csomo lakatlan lakas van a bedőlt devizahitelek miatt.
2015. jún. 8. 14:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Palotapincsi kislányról van szó :) a másik meg az, hogy azt mondták a lakás tulajokkal írassam alá. 60 lakásból 45 albérletbe van kiadva, hogy találjam meg a tulajokat?
2015. jún. 8. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából minden héten leírjuk, csak a keresőt kellene használni, hogy bármi is legyen a társasház szabályzatában, nem kell senkitől se engedélyt kérni (legfeljebb a lakás tulajdonosától, ha nem te vagy az). A saját tulajdon használatának ilyen módon történő korlátozása ugyan is alkotmányellenes.
2015. jún. 8. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A világon semmit nem tudnak tenni veled az akaratuk kikényszerítésére, ha a kutyád amúgy nem zavarja a lakók életét, úgyhogy nem kell ezzel foglalkozni.
2015. jún. 8. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Alkotmányos jogod kutyát tartani, és ezt nem írhatja felül semmiféle házirend vagy egyéb baromság. Én is 10 szintesben lakom, ugyanúgy ki van függesztve hogy a lakók beleegyezése szükséges eb tartásához. Az Ég világon senkinek nem kértem a beleegyezését.
2015. jún. 9. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!