Megittam az akvárium vízét és a szemembe is került belőle. Lesz valami bajom?
Nem lesz semmi bajod.
Múltkor én is benyeltem egy jó adagot, mikor megszívtam a leszívó csövet. Kicsit öklendeztem de nem volt vészes. Jó esetben nincs benne semmi mérgező anyag...de ezt gondolhatnád :)
Én is pont a csövet szívtam meg, amikor pár kortyot sikerült meginnom belőle, aztán amikor gyorsan visszatettem a csövet, akkor ugyebár a víz kicsapott az akváriumból, pont a szemembe ment. Mivel a vízben vannak hasznos baktériumok, lehet, hogy egy szemnek az éppen nem az. Csak ezért kérdeztem.
Ha holnapig megmaradok, akkor ok.
:DD Grat.
Mindenki nyelt már. A szemed sem valószínű, hogy begyullad, tóban úszástól sem lesz baja. Ha mégis, holnapra kiderül :)
Azt hiszem ez már mindenkivel megesett, hogy egy pici ment a szájába, na de pár korty? lol
Ne aggódj, nem lesz tűle semmi bajod, max ha nagyon kákabelű vagy, akkor megy a hasad. Aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!