Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Otthonülőknek is lesz barátnőjük?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthonülőknek is lesz barátnőjük?

Figyelt kérdés

Akik mindig otthon ülnek.

17/f

2016. jan. 15. 17:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen, amint kimozdulsz otthonról. Házhoz elsőre nagyon kevés lány megy, és az is fizetős :D

Próbálj meg kapcsolatokat építeni, neten ismerkedni

2016. jan. 16. 00:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, es onnantol kezdve egyutt "ulunk" otthon ;D Ebben az a szep, hogy nem kell feltetlen mindig menni valahova, mert otthon is jol elvagyunk, fozunk, nezunk valamit, beszelgetunk vagy eppen csak hulyeskedunk, ha meg a srac kockul a lany vagy beszall vagy csak simogatja a baratja hatat biztatva hogy nyirjon ki mindenkit a palyan..... szep is a szerelem :3 persze, neha azert ki kell menni, hogy osszeszedj valakit :D (18l)
2016. jan. 17. 23:41
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 .... Hozzám jössz feleségül? 17/f
2016. jan. 18. 00:09
 14/15 >_< ***** válasza:

#12 Megverekszünk érted (💜_💜)

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Szerintem az otthon ülőkből egy idő után társasági emberke lesz, másfél éve még alig jártam valahová de azóta bekerültem egy jó társaságba és szinte minden hétvégén együtt lógunk valahol. Nem vagyok egy dumagép, de így is lehetnek az embernek barátai, és ez nagyon megnöveli az esélyét annak hogy összetalálkozz egy számodra szimpatikus leányzóval.

18F

2016. jan. 18. 22:52
 15/15 anonim válasza:

szerintem Te vagy Ti ezt a csoportot keresitek:

[link]

2016. júl. 10. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!