Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tartok ettől! Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartok ettől! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet, hogy kicsit aggódok valamin. Most jöttem össze egy sráccal akit nagyon megszerettem, ill. nem most, 3,5 hónapja vagyunk együtt. Van két nagyon jó barátnőm, legyen A és B. A-val már találkozott párszor, de most fogunk kiruccanni úgy valahová hogy B is jön. B az a tipikusan nagyon szép lány, hosszú aranyszőke haj, kék szemek, karcsú derék, nagy mellék, és nagy formás fenék ( irigylem is kicsit az alakjáért). Nagyon sok mindenkinek bejön, meg sokan megbámulják, de jelenleg szingli. Nagyon félek attól hogy a barátomnak megfog tetszeni.. tudom ez lehet hülyesség, vagy legalábbis attól is tartok, hogy férfi szemmel nézi meg vagy értitek h milyen jó a segge stb.

Persze én bízok a barátomban tudomh szeret meg mindig elmondja h szép vagyok de nem vagyok hülye, tudom h a fiúk ezt h látják.. azért is aggódom emiatt mert régebben volt egy rossz tapasztalatom. Kavartam egy sráccal, összejövőben voltunk de egy bulin ráhajtott erre a barátnőmre és neki is irogatott, persze a bnőm lekoptatta mert volt pasija..

ezek után nem valami pozitiv a hozzáállásom, viszont elkerülhetetlen h találkozzanak meg illendőnek tartanám ha a másik legjobb barátnőmet is megismerné..

vélemények? valaki volt hasonló helyzetben?

18L barátom 20 F

2016. jan. 14. 18:00
 1/2 Párnahuzat ***** válasza:
Ha tényleg szeret akkor nem fog elhagyni. Ha a lány meg tényleg a bnőd, le fogja koptatni.
2016. jan. 14. 18:08
 2/2 anonim válasza:
Igen én is ezt akartam ha igazán szeret akkor nem csal meg. Ám én azt is hozzá raknám, hogy nálam a szépség annyira nem számít meg a nagy hátsó és mell sem. A lánynak a belső tulajdonságai is érdekelnek. PL: ha egy kis "szuka" aki kelleti magát mindenkinek akkor tuti nem fogok hozzá szólni de ha kedves velem és úgy gondolom hogy ő tényleg kapcsolatot akar és nem 1 éjszakát akkor már jöhet :D Lényeg, hogy figyelj a pasira mennyire szemléli a barátnődet. A lényeg, hogy akivel jársz kedves pasi legyen aki nem csalna meg soha.
2016. jan. 14. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!