Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt meg csinálhatnám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt meg csinálhatnám?

Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban aki nagyon szimpatikus. (12 éves vagyok) Mind a ketten ugyanannyi idősek vagyunk. Nagyon félek vele beszélni, de azt találtam ki hogy úgy tudnák pár szót váltani vele és közelebb kerülni hozzá, hogy a barátnőmmel beszélgetünk, ő meg finoman meg lök azért, mert valami olyat mondok neki. És mivel így meglök én véletlen kicsit neki megyek a fiúnak és azt mondom: Jaj bocsi nem akartam. Ez szerintetek jó lenne?

2016. jan. 13. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
egyszerűbb, ha csak odamész, és azt mondod "Szia" :)
2016. jan. 13. 16:53
 2/7 A kérdező kommentje:
de nem nagyon szoktunk egymásnak köszönni. Az nem lenne fura?
2016. jan. 13. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Sokaknak eszébe jut ilyesféle dolog. Viszont szerintem nem jó, mert ez történik a legnagyobb valószínűséggel:

"Jaj, bocsi nem akartam"

"Semmi baj"

Ezt gondolom nem szeretnéd. Fogadd meg az első válaszoló tanácsát szerintem.

2016. jan. 13. 17:26
 4/7 A kérdező kommentje:
De nem ciki ha oda köszönök neki?
2016. jan. 13. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne cikk? :D köszönsz aztán dumálsz vele
2016. jan. 13. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
nincsen abban semmi ciki. Köszönsz neki, megmondod, hogy szimpatikusnak találod, és aztán majd lesz valami. #1 voltam :)
2016. jan. 13. 18:31
 7/7 anonim válasza:

Na jó egy azért biztos 1es te nem mostanában voltál 12 éves...

ha ezt igy frontálisan megmondja a csajszi a sracnak h amugy szimpatikus vagy a legjobb esetben is tök zavarba jön. Én is azt mondom h könnyebb lenne odamenni 1 sziával és kicsit beszélgetni de ezt a tetszelvagy szimpi vagy dolgot hagyd meg a beszélgetés végére...igy talán leesik neki a dolog

2016. jan. 14. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!