Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti összejöttök nálatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fruzs33 kérdése:

Fiúk! Ti összejöttök nálatok fiatalabb lánnyal? Ha nem akkor miért nem? Vagy ha igen akkor miért gondolod úgy, hogy igen?

Figyelt kérdés

2016. jan. 12. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom feltűnt-e, de ez a normális, hogy a fiú az idősebb. Bár nekem komolyan még csak idősebb lányok jöttek be.
2016. jan. 12. 21:14
 12/15 anonim ***** válasza:
A korkülönbségtől függ...Én 16 vagyok és teljesen elrabolta az eszem egy 14 éves lány ^^ !Nekem lefelé sok lenne kilenc év,de neked lányként ha már velem egy korú vagy az elő szokott fordulni....Bár én furcsállok egy 16 éves lányt egy 25 éves férfival,de nem az én dolgom,és nem is olyan ritka...
2016. jan. 12. 21:22
 13/15 A kérdező kommentje:
12-es! Nekem nem számít a korkülönbség,én vele vagyok boldog! Nekem úgy érzem,hogy ez a jó.
2016. jan. 12. 22:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Abszolút! A többségünk inkább az 1-2-3-4 évvel fiatalabbakat keresi köztük én is. Még 16 évesen menő ha egy 22-24 éves csajt agybaviszel de abból kapcsolat SEMMIKÉPP. Kapcsolatra legfeljebb 1 évvel idősebb csaj de inkább fiatalabb pár évvel.
2016. jan. 13. 08:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem akkarok senkit bántani de a fiúk KÉSŐBB ÉRNEK MINT A LÁNYOK! Nem sexista duma utána lehet olvasni! Találkoztam olyan pasival aki 18 éves volt ès olyan gyerekes éretlen volt mint egy 12 éves! (Én nem pasitásból találkoztam/ismerkedtem pasikal hanem a barát szerzés miatt mindig is jobban ki jöttem a fiúkal mint a csajokal! Mert kicsit fiúsabb vagyok!) Tehát sajnos egy 15-16éves lány aki korábban érik annak komolyabb baja van a kora beli pasikal! Mert egyesek olyanok mint az 5 évesek! Nagyon gáz amit csinálnak! Nem azt mondom hogy nincs ki vétel de nagyon rotka hogy egy 15 éves srác biztosítani tudja egy kapcsolatban azt a komolyságot ami egy vele egy korú lánynak kell! Vannak ebbe is ki vételek de nekem egy 15 éves párom volt el mondom 1 hétig tartott a kapcsolat! Ugyanis 14 éves voltam és a srác konkrètan 1 hétig rám se írt (annó mindig èn írtam rá meg elégeltem nem írt) aztán hét végén el kezdett vakítani hogy ilyen dolga volt olyan! Nem lett volna baj ha szól de nem szólt meg az egèsz viselkedése bórzalmas volt tehát kenény 1 hètig voltunk együtt (1 hét pár nap) aztán volt egy 19 éves palim aki szintén nagyon gáz volt! Olyan gyerekesen viselkedett hogy az valami szörnyű volt! Aztán szakítás után ami engem nem hattot meg figyelte az adatt lapom le patkányozta a srácot aki csapta a szelet nekem stb nagyon szánalmas volt amit csinált! Aztán össze jöttem 14 èves koromba (abban az évbe lettem 15) egy 19 éves srácal aki nem hitte el egy hosszabb beszélgetés után hogy 14 vagyok! Meg sugom a srác 20 éves haverjaival el voltam sőt élveztük egymás társaságát! A 19 éves fiú akkivel össze jöttem lassan 3 éve a párom! :) jelenleg 22 én meg 17! Szóval a kor nem számít de a lányok fiatalon általába azért keresík az idősebbet mert a fiatal velük korú srácok elég éretlenek a 20as korba meg már édes mindegy de én mindig is az idősebbekhez vonzodtam ők éretebbek és értelmesebbek! (Tiszteletem a kívételnek! :) )
2016. márc. 27. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!