Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti összejöttök nálatok fiatalabb lánnyal? Ha nem akkor miért nem? Vagy ha igen akkor miért gondolod úgy, hogy igen?
Én például nembiztos. Jobban szeretem aki egymagasság vagy alacsonyabb, de kivétel akadhat :D
De semmi bajom nincs azzal ha más fiúnak magasabb lány párja van. :)
#2 vagyok *NEMIDE :D
Ide ez jön:
Igen, ha értelmileg ott van, és nem olyan a helyzet hogy 18-14. De pl 18-16 oké, és ugye minél nagyobbak a számok, annál nagyobb különbséget fogad el a társadalom meg én is.
Most mehetek a másik kérdéshez javítani ha elküldtem Xd
"én úgy gondolom a saját tizenéves korosztályom éretlen"
Ha annyival érettebbnek tartod magad a korosztályodnál, miért nem keresel ugyancsak a korosztályodban érett fiút? Ha érett lány létezik, érett fiú miért ne létezne olyan korban?
A 9 év kicsit soknak tűnik.
Nagyon érett lehetsz, ha sok fiúval jártál már, és ezelőtt 1-szer se működött. Miért jöttél össze olyan fiúkkal, akiket nem tartasz elég érettnek?
De biztos a te korosztályodban is találnál szellemileg eléggé érett fiút, csak nem veszed észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!