Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon gáz? Vagy csak én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz? Vagy csak én érzem annak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok magas, vékony vagyok és fogszabályzóm van. Eddig az összes barátom megcsalt, mert nem feküdtem le velük két hét után, vagy mert olyan srác volt és lefeküdt körülöttem mindenkivel... Nagyon szétszórt vagyok és ha túl pörgök és ideges vagyok akkor mindig sírok. Hülye vagyok matekból, amiért sokszor megkapom hogy sötét vagyok. Nagyon félős vagyok, de nagyon szeretem a horrorokat csak utána meg mindig nyavajgok, hogy félek. Néha túl hamar leszek agresszív, ami szintén a síráshoz vezet... Sok a stressz, nem tehetek róla. Bújós vagyok, ami miatt jobban szeretek csak úgy összebújva lenni a barátommal (már ha lenne :/) mint elmenni valahova...
2016. jan. 12. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Majd egy nap mi is, a normális, nem csak szexre kellesz fiúk is megtalálunk téged :D Addig kitartást. 17/f
2016. jan. 12. 17:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi... :D :(
2016. jan. 12. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Ne aggódj nem vagy egyedül ilyen. ^^
2016. jan. 12. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Nahát...

Itt ahol én lakom pont a lányok ilyenek mint ott a fiúk és én járok úgy mint te. Azt hittem minden lány ilyen. 16f :D

2016. jan. 12. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!