Mi lehet az oka annak, hogy amikor elmentem pisilni,2 perc múlva azt érzem, hogy ismét kell? Minden urológiai leletem negatív.
Figyelt kérdés
#urológia #nagyon gyakori vizelési inger
2015. nov. 7. 17:09
2/6 anonim válasza:
Milyen urológiai leleteid vannak?
3/6 anonim válasza:
lehet psziches is. de tenyleg milyen vizsgalataid voltak?
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez el fog múlni. Én is voltam már így. Igyál cickafark-kamilla teát, ezek jó gyulladáscsökkentők. Tartsd melegen a lábadat, és a derekadat.
5/6 A kérdező kommentje:
Laborban vizeletvizsgálat és UH-os vese, hólyag (kő és tumor) Minden negatív. Néha a tünetek 8-10 napig is megszűnnek, majd ismét jelentkeznek. Akármit nem szedhetek, mert 6 hete szívbillentyű műtétem volt 5 órás altatással. régebben, ha ilyesmi problémám volt, kaptam antibiotikumot és szinte még aznap megszűnt. Most az orvos sem igazán tudja mire tippeljen.
2015. nov. 8. 10:54
6/6 A kérdező kommentje:
ja igen, a műtét alatt 3 napig katéterem is volt, de utána 1 hónapig panaszmentes voltam.
2015. nov. 8. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!