Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak én érzem azt, hogy soha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem azt, hogy soha nem leszek jo, nem kellek, annak, aki nekem tetszik?

Figyelt kérdés

15 eves lany vagyok ( tudom,tudom, meg fiatal vagyok, meg előttem az élet...) es mindig olyan fiúk tetszenek meg, akiknél semmi esélyem es ezt tudom is, de valahogy nem tudok nem gondolni rajuk :(

Es ha ez ténylegesen is kiderül, hogy nem tetszem neki akkor teljesen magam alatt vagyok :(

Pedig tudtam, hogy ez lesz, csak tőle hallani valahogy fájdalmas :(

Es azt érzem ilyenkor, hogy soha nem lesz olyan srác, aki szerint szép vagyok es egyben nekem is tetszik ő :(

Es ilyenkor magamban keresem a hibát, hogy vajon miert nem én vagyok neki AZ A LANY?! :(

Es ez nagyon rossz érzés :(

Es mar nem merek senkibe "beleszeretni" ( ez túlzás, de gondolom értitek a lényeget) mert tudom, hogy pofára esés lesz a vége :(

2015. jún. 22. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát figyi, tényleg ez a pubertás :D De azért az nem jó, ha mindenkibe beleszeretsz, mert nem jó, ha ilyen téren mindig az érzelmeid irányítanak, kell egy kis ész is azért! :D
2015. jún. 22. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Én csak nevettem rajta,mert még nálam rondább lányt választott,ami ő szerinte szép.
2015. jún. 22. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is kb. így vagyok...
2015. jún. 22. 12:30
 4/7 anonim ***** válasza:
üdv a klubban! mindenkivel ez van! keress köztes megoldást
2015. jún. 22. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:

úgy veszem észre, hogy másoknak akarsz megfelelni. felelősséget akarsz vállalni mások érzései iránt.

én azt tanácsolom, hogy csakis magadnak felelj meg! csakis a saját érzéseidért vállald a felelősséget! azok benned vannak. azok a tieid. amik másban vannak, azokról nm tudsz gondoskodni.

2015. jún. 22. 12:53
 6/7 anonim válasza:
Velem is mindig ez van... ha most tetszik valaki és nem kölcsönös.menjetek el a barátnőiddel valahova,sportolj,nézz vicces videókat.Az eltereli a figyelmed. Tapasztalat.
2015. jún. 23. 15:31
 7/7 anonim válasza:
sorstársam vagy :( :D te sem tudod elképzelni,hogy valakivel valaha kölcsönösek legyenek az érzelmeitek?
2015. jún. 23. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!