Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem azt, hogy soha nem leszek jo, nem kellek, annak, aki nekem tetszik?
15 eves lany vagyok ( tudom,tudom, meg fiatal vagyok, meg előttem az élet...) es mindig olyan fiúk tetszenek meg, akiknél semmi esélyem es ezt tudom is, de valahogy nem tudok nem gondolni rajuk :(
Es ha ez ténylegesen is kiderül, hogy nem tetszem neki akkor teljesen magam alatt vagyok :(
Pedig tudtam, hogy ez lesz, csak tőle hallani valahogy fájdalmas :(
Es azt érzem ilyenkor, hogy soha nem lesz olyan srác, aki szerint szép vagyok es egyben nekem is tetszik ő :(
Es ilyenkor magamban keresem a hibát, hogy vajon miert nem én vagyok neki AZ A LANY?! :(
Es ez nagyon rossz érzés :(
Es mar nem merek senkibe "beleszeretni" ( ez túlzás, de gondolom értitek a lényeget) mert tudom, hogy pofára esés lesz a vége :(
úgy veszem észre, hogy másoknak akarsz megfelelni. felelősséget akarsz vállalni mások érzései iránt.
én azt tanácsolom, hogy csakis magadnak felelj meg! csakis a saját érzéseidért vállald a felelősséget! azok benned vannak. azok a tieid. amik másban vannak, azokról nm tudsz gondoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!