Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok csinal?
17/L
van 1nagyon jo fiu baratom.vagyis hogy volt..
lefekudtem valakivel ami neki nem tetszett es ezert letiltott minden letezo heyen.hivogattam es fel akart jelenteni zaklataser..
egyebkent csak barat semmi mas ezert nem tudom mert ragott be ezer..
nagyon haragszik.mar eltelt egy het es ugyanoyan merges ram..arra gondoltam hogy majusig varok..addigra hatha lenyugszik..
addigra megszepulok..kiszokul a hajam.hosszabb lesz.lesz fogfeherites es fogszabalyzo.es o mivel a csajokon a feneket nezi ezer elkezdtem arra is edzeni..
csak hat majus azer sokara vam.en meg igyis mindennap sirok a hianya miatt..10eve ismerem de ennyire meg nem szerettem..attol tartok bele szerettem..
csak hogy nekem van 1pasim..tobb mint 1eve..nem tudom mit csinaljak.
pasim nelkul fura lenne elni mer hat megszoktam h folyton beszelunk meg iyenek..
de megis csak jobb lenne az igazi szerelmemmel.de o meg sz.a.r.i.k ram..nel tudom mit csinaljak fogalmam sincs.megvok zavarodva nagyon..
Teljesen érthető a fiú részéről. Vele csak ölelés,nevetgélés meg puszi, mással meg kefe egyből, és akkor azt kell hallgatnia..na persze.
Egyébként ha jól értelmeztem a szitut, akkor lefeküdtél egy random gyerekkel, de mellette pasid is van 1 éve, de másba vagy "szerelmes". És hogy mit tudsz csinálni? Hát elmenni a sunyiba. Nem tudom kit sajnálok jobban, a palidat, vagy a volt fiu haverodat. Szerintem te félsz a magánytól, és nincs itt szerelem, egyszerűen csak kell mindig valaki hogy ne unatkozz,vagy hogy szórakoztasson valaki. Na de ha mégis van, akkor nem sok esélyt látok,mert szerintem elvesztette a bizalmat. Talán változz, és az agyadat formáld, ne a feneked, valamint ne legyél ilyen könnyű préda.
"egyebkent csak barat semmi mas ezert nem tudom mert ragott be ezer.."
Na vajon miért? Mert nem csak barát.
Te meg neki akarsz szépülni, tetszeni? Akkor számodra sem barát. Nyilván ezt éreztetted is vele, így elhitte, hogy lehet köztetek valami, aztán lefeküdtél mással. Nyilván rájött, hogy szívatod és megunta.
Hagyd békén, hadd legyen egy normális barátnője, aki el tudja dönteni, hogy vele akar lenni. Nem más pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!