Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez a has már nagyon sok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez a has már nagyon sok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy semmi alakja nincs, és azt is hogy nem lapos...

De úgy mégis! Ez elfogadható, vagy már a kövér "senkinek sem kellesz" kategóriába tartozik?

Én edzek rendszeresen, és a táplálkozásra is ügyelek. (ugyan nem nagyon, de azért odafigyelek hogy mit eszek.)

És már tervben is van a fogyókúra, csak gondoltam megkérdezem, hogy ahogy most van, úgy nagyon borzasztó e...

[link]

[link]

2016. jan. 11. 21:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ja és még..Ha tul vékony v tul vastag az már hátrány,,, na de szolj kik szerint vagy kövér bevédünk :D
2016. jan. 11. 21:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Ne hidd azt hogy kövér vagy nagyon jó alakod van
2016. jan. 11. 21:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Mondd meg azoknak a gyerekeknek, hogy ha Te kövér vagy, akkor Magyarország 90%-a elhízott. Ezt gyorsan jelenteni kell az EU-nak, mert ilyen egészségi értékekkel nem lehetünk tagok. :D Teljesen normális a "pocakod". :)
2016. jan. 11. 22:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Cöh a magyarok 90%örül h él az a10% meg már meghalt
2016. jan. 11. 22:08
 15/18 anonim ***** válasza:

En lany vagyok, remelem nem baj h irok....

Szerintem sincs semmi baj a hasaddal.

En egy teljesen altagos lany voltam, de elkezdtem fogyozni, karacsonykor se sutiztem stb... 6 kilo lement nyarhoz kepest. Es mar azon a hataron vagyok h mar ha lejjebb fogynek mar nem is lenne szep. Es aki csufolt az ugyanugy csufol, aki nem annak meg feltunt a valtozas, de szerintuk inkabb mar hiznom kene :-)

Ugyhogy egyaltalan nem biztos h nem piszkalnak tovabb ha lefogysz.

15/L

2016. jan. 12. 09:29
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Arik vagytok! ^-^
2016. jan. 12. 11:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Szívesen ráélveznék
2016. jan. 12. 14:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Vészesnek nem vészes, de nekem jóval messzebb áll az ideálomtól. Sokkal laposabb/vékonyabb tetszik.
2016. jan. 12. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!