Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy gyors véleményt kaphatnék?
Tudom nagyon sok ilyen kérdés van, de amennyi elutasítást kaptam elkezdtem gondolkodni, hogy velem van a baj.
Külső: 176 cm magas, barna majdnem páva haj, zöld/kék szem, vékony testalkat (58 kg), valamennyire stílusos öltözködés.
Belső: vicces, de tud komoly lenni, eléggé ragaszkodó, kicsit féltékeny, ha valakit megszeret azt nagyon nehezen engedi el, kegyetlenül őszinte, hűséges, szereti a rappet (csakis az amerikait), az olyan sorozatokat/filmeket amin nevetni lehet, imádja a romantikát, nagyon szeret a barátnőjével összebújva lenni, és nem tudom mennyire számít, de csak komoly kapcsolatot akar. :D 16f :D Válaszokat köszönöm :)
Borsod megye. Kicsit fiatal vagy hozzám :)
Nagyon jo, nekem szinte tokeletes, mert feltekeny vagyok kisse, nehezen nyilok meg, de akit megszeretek ahhoz nagyon ragaszkodom, es nagyon bujos is vagyok.
Bocsi az ekezetekert.15/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!