Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok egy gyors véleményt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok egy gyors véleményt kaphatnék?

Figyelt kérdés

Tudom nagyon sok ilyen kérdés van, de amennyi elutasítást kaptam elkezdtem gondolkodni, hogy velem van a baj.

Külső: 176 cm magas, barna majdnem páva haj, zöld/kék szem, vékony testalkat (58 kg), valamennyire stílusos öltözködés.

Belső: vicces, de tud komoly lenni, eléggé ragaszkodó, kicsit féltékeny, ha valakit megszeret azt nagyon nehezen engedi el, kegyetlenül őszinte, hűséges, szereti a rappet (csakis az amerikait), az olyan sorozatokat/filmeket amin nevetni lehet, imádja a romantikát, nagyon szeret a barátnőjével összebújva lenni, és nem tudom mennyire számít, de csak komoly kapcsolatot akar. :D 16f :D Válaszokat köszönöm :)

2016. jan. 11. 15:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nekem is jofejnek tunsz :-)

En is ilyesmi fiut keresnek... Sok ilyen kerdezot lattam de egyben sem volt benne ami nalad h vicces de tud komoly is lenni, csak komoly kapcsolatot akar...

Esetleg ha kuldessz kepet meg mondok arrol is velemenyt.... Bar azert a sulyud alapjan eleg vekony vagy....

14,5/L

2016. jan. 16. 20:25
 12/24 anonim ***** válasza:
Hát, a páva haj nem zavarna, csak akkor, ha "letörnéd" a kezem ha hozzáérek. (szeretek beletúrni egy fiú hajába :P) A súlyod és magasságod kicsit érdekes, mert én 170 centi vagyok, és 60 kiló, de mégsem vagyok ducibb az átlagnál, úgyhogy engem feszélyezne, hogy könnyebb vagy mint én. A belső szinte minden lánynak bejön, csak arra vigyázz, hogy ne te bújj a barátnődhöz, hanem mondjuk hagyd hogy ő tegye ezt meg :D. Ne te legyél a lány a kapcsolatban (nem csak az összebújásra értem). Amúgy a legtöbb lánynak, szerintem bejönnél, tuti csak rosszaknál próbálkoztál, vagy rosszul. :)
2016. jan. 16. 20:42
 13/24 Adelll ***** válasza:
Belsore nem tunsz olyannak akit el kene utasitani. :D viszont a legtobb lany rogton a kulsot nezi. Kuldj kepet. Es akkor konnyebb megmondani :) 15/l
2016. jan. 16. 20:43
 14/24 anonim válasza:
Nekem szimpi vagy még keresgélj hátha meg lesz az igazi
2016. jan. 31. 11:30
 15/24 anonim ***** válasza:
Ilyenek alapján nem lehet megmondaniiii, mert az oké, hogy belsőre - külsőre jó vagy, de azt nem tudom, hogy lehet-e veled beszélgetni, mit csinálnál adott helyzetben (pl gondolj bele, nekem, a kis 45 kilós 160 centis lánynak nekem jönne valami kanos hím, te ott állnál és néznél, vagy azt mondanád, hogy hé nyugivan, ő az enyém), azt sem tudom, hogy olyan nyomi vagy-e, aki két nap után kimondja, hogy szeret, ráadásul facebookon, vagy esetleg különlegesebb módon szeretné, vagy pl velem fizettetnél-e ki mindent (jó, ezt kétlem, de volt barátom ezt csinálta :(), stb stb stb :D szóval jaaa, így a leírtak sosem elegek, meg kell ismerni téged ahhoz, hogy megfelelően lehessen véleményezni. Külsőre meg vékony vagy, ezen ideje változatni, izmosodj, az tetsziik :D ugye nem beesett a szemed? Az szerintem borzasztóan taszító :( priviben küldhetnél képet :D 14/L
2016. jan. 31. 12:27
 16/24 anonim válasza:
Azta leírás alapján nagyon szimpatikus vagy, küldesz képet? :)
2016. febr. 7. 15:50
 17/24 anonim válasza:

Szia!

Ahogy olvastam a leírást, elmosolyodtam. Van még normális srác a Földön? :) Nem gondoltam volna. Bár a páva haj, sok lánynál mínusz, a magasságod kompenzálja,hiszen minden lány szereti a magas pasikat :) Ha van kedved, írj rám, kevés ilyen aranyos srác kerül az utamba :)

Ami meg még a lányokat illeti, ha te is csak a külsőre mész, ne várd,hogy a modell csajok a belsődet is értékelni fogják...inkább keress egy olyan lányt, aki tulajdonságai alapján hasonlít hozzád. Hidd el,ilyen lányból is rengeteg szép akad :)

15/L

2016. febr. 7. 17:37
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már kezdem úgy gondolni, hogy tényleg a lányokkal van baj. Még jöhetnek válaszok :)
2016. febr. 7. 19:58
 19/24 anonim ***** válasza:
a leiras alapjan szimpatikus :) sztem nem veled van a baj
2016. febr. 23. 08:50
 20/24 anonim ***** válasza:

Nekem szimpi vagy.

15/L

2016. márc. 2. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!