Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok egy véleményt kérhetek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok egy véleményt kérhetek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nos, csajok nektek ez bejön? Szeretek Justin Biebert hallgatni, söt ö a pl képem, szeretek focizni, edzeni és konditerembe járni, sokat bámúlom magam a tükörbe (önimád vagyok) haverjaim ugy hivnak "bu** Justin" azt mondják hasonlitok rá, és mellesleg még csak 14 éves vagyok. Volt sok barátnöm mielött azt hinnétek bu** vagyok mert nem vagyok az. Ja és nektek csajoknak a SWAG STYLE vagy az ELEGANS jön be? és egy gyors véleményt kérhetek?! Privibe küldök képet
2015. dec. 30. 14:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Hát, ahogy leírod, nem jössz be...
2015. dec. 30. 14:59
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nekem egy átlagosabb külsejű pasik jönnek be, akik magabiztosak, de nem önimádóak és tudják mi kell egy lánynak. Kb 19 év körüleikre gondoltam.

Egyébként meg nem tudom miért imádod magad, elsüllyednék szégyenemben,ha Justin Bieber-hez hasonlítanának.

16/L

2015. dec. 30. 15:03
 3/24 anonim válasza:

Nekem mindkét stílus bejön...kivéve ha túlzásba viszik.

Én lány vagyok de nem szeretem Justin Biebert ...nem csúnya, de annyira nem jön be nekem

2015. dec. 30. 15:07
 4/24 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem oda irni hogy negatív kommentek hidegen hagynak szoval nem is kérek belölük köszi puszi ;)
2015. dec. 30. 15:08
 5/24 anonim ***** válasza:
Én mondok véleményt, ha küldesz képet!
2015. dec. 30. 15:12
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Pedig azt kérted, hogy alkossunk véleményt, márpedig egy vélemény lehet negatív is! ;) Akár tetszik, akár nem, nem fogok hazudni, csak azért, hogy növelhesd az egodat. Egyébként is ez egy saját vélemény, relatív, hogy te jól nézel e ki vagy sem, mindenki mást gondol.
2015. dec. 30. 15:15
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de nekem nem jönnél be...
2015. dec. 30. 15:31
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagyok benne, hogy a szebb alkotást tudok a WC-ben összeügyeskedni, mint amilyen te vagy.

Legközelebbi alkalommal meg is formázlak szépen. :D

2015. dec. 30. 15:45
 9/24 A kérdező kommentje:
Na ti kis mit ugrálsz senkik köszi a véleményetek és ne ugassatok köszi.
2015. dec. 30. 16:03
 10/24 anonim ***** válasza:
Persze mi vagyunk. Szállj már magadba te ecsetfejű b*zi! Remélem egyszer kinövödbezt! Mi van fáj mások véleménye? Nem emlékszel? Te kérted ki!
2015. dec. 30. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!