Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok egy véleményt kérhetek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok egy véleményt kérhetek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nos, csajok nektek ez bejön? Szeretek Justin Biebert hallgatni, söt ö a pl képem, szeretek focizni, edzeni és konditerembe járni, sokat bámúlom magam a tükörbe (önimád vagyok) haverjaim ugy hivnak "bu** Justin" azt mondják hasonlitok rá, és mellesleg még csak 14 éves vagyok. Volt sok barátnöm mielött azt hinnétek bu** vagyok mert nem vagyok az. Ja és nektek csajoknak a SWAG STYLE vagy az ELEGANS jön be? és egy gyors véleményt kérhetek?! Privibe küldök képet
2015. dec. 30. 14:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Jajj, azt hittem fiúról van szó...

Nagyon nem jössz be..

Lefogadom ilyen vézna 40 kilós gyerek vagy.

2015. dec. 30. 16:05
 12/24 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be annyira az ilyen pasik, de azért ha küldesz képet szívesen mondok véleményt.
2015. dec. 30. 16:06
 13/24 anonim ***** válasza:
Privibe küldj képet és írok véleményt! :) 13/L
2015. dec. 30. 16:16
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok csak hogy tudd. Nem tetszenek a vélemények?? Mire számítottál? Arra hogy majd halálra fognak dicsérni meg isteníteni? Mondom, szállj magadba, a lányok a férfiasabb egyedeket szeretik, nem az ilyeneket. Szerinted miért bu*iznak le?
2015. dec. 30. 16:22
 15/24 anonim ***** válasza:

'ti kis mitugrász senkik'

Mért te vagy valaki hülyegyerek?

2015. dec. 30. 16:23
 16/24 NeymarjrLau ***** válasza:
100%
Mindenki a saját véleményèt írta le, többé kevésbé visszafogottan. A te hibád, hogy nem birod elviselni a negatív véleményeket. Mellesleg nekem sem vagy ezek alapján túl szimpatikus.
2015. dec. 30. 16:27
 17/24 anonim ***** válasza:
Küldj képet :D
2015. dec. 30. 16:31
 18/24 Firedoom ***** válasza:
100%

Elnezest, hogy fiukent beleszolok, de ezt nem hagyhattam volna ki.

Sajnos a trágárság szuro letiltotta a valaszomat én meg nem akartam teljesen atfogalmazni. Egy picit leroviditem, de a lényege bent van:

Ásd el magad!

2015. dec. 30. 16:57
 19/24 Egyenes út ***** válasza:

Küldj képet!:))

18/L

2015. dec. 30. 18:21
 20/24 anonim ***** válasza:

Na kivancsi lettem :D

Küldj kepet! :)

2015. dec. 30. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!