Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most megint bejeloljem? Vagy mi legyen?
Figyelt kérdés
Bejeloltem egy srácot, akivel együtt edzek, nem jelölt vissza. Kb őszi szünetben kijelöltem, es újra Bejeloltem, azóta semmi.
De ma, amikor rakerestem telefonon, veletlenul a képernyő szelen nyomtam ra es pont kijelöltem veletlenul :/
Nem tudom, hogy most ujra bejeloljem-e vagy sem.
Mert ha direkt nem jelöl vissza, akkor nem akarom, hogy azt érezze, hogy "erőltetem", hogy vissza jelöljön.
Szerintetek mi legyen?
2016. jan. 10. 11:30
11/15 anonim válasza:
"de azért hetente egyszer biztos felnéz "
Hehe :)
Ismerek olyat aki felevente ha felnez a facebookra, mert kifejezetten utalja. En sem szeretem kulonosebben.
12/15 A kérdező kommentje:
9. 1 lányt visszajelölt, róla van normalis kép, de a barátnőjét (róla is van rendes kép) nem jelölte vissza...
2016. jan. 10. 12:06
13/15 anonim válasza:
Valaha beszéltetek már egymással? Én se jelölök vissza senkit, akivel két szót sem váltottam soha, hiába dolgozunk ugyanabban az irodaházban, sőt ugyanannál a cégnél.
14/15 anonim válasza:
De szerintem jobb lenne ha személyesen beszélnél vele
15/15 A kérdező kommentje:
13. 1-2 szót beszéltünk, de az csak az edzes "miatt" volt ( pl.: bement? Dobsz vagy dobjak?, szóval ilyen kb semmilyen kérdések/felmondatok :/ )
2016. jan. 10. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!