Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most megint bejeloljem? Vagy mi legyen?
Bejeloltem egy srácot, akivel együtt edzek, nem jelölt vissza. Kb őszi szünetben kijelöltem, es újra Bejeloltem, azóta semmi.
De ma, amikor rakerestem telefonon, veletlenul a képernyő szelen nyomtam ra es pont kijelöltem veletlenul :/
Nem tudom, hogy most ujra bejeloljem-e vagy sem.
Mert ha direkt nem jelöl vissza, akkor nem akarom, hogy azt érezze, hogy "erőltetem", hogy vissza jelöljön.
Szerintetek mi legyen?
Nem éri meg.
Ha ennyi figyelmet se kapsz tőle.
Minek próbálkozol olyannál akinél csak sokadik vagy miközben másnál lehetsz első is?
"Ha ennyi figyelmet se kapsz tőle"
Hogy erted?
Szerintem az, hogy egy edzésre jártok, akkor nyilván ismerős neki az arcod és annyira nem képes, hogy visszajelöljön... hát ez azért egy kicsit bunkóság, mert most biztos tudja, hogy ki vagy, erre meg nem jelöl vissza úgy, hogy te már többször is bejelölted. Szerintem hagyd. Nem éri meg a fáradságot.
Bár benne lehet, hogy nem nagyon szokott facebookozni, de azért hetente egyszer biztos felnéz és akkor látnia kell a bejelölést.
Szóval én a helyedben hagynám.
Nem biztos, hogy rolam tudja, hogy ki vagyok, mivel nincs "rendes" kép, ahol rendesen látszik az arcom, csak olyan van, ahol messze vagyok.
En sem értem a srácot, vissza nem jelöl, de neha meg olyan mintha tetszenek neki....vagy nem is tudom....
nem szoktam en sem ismeretleneket visszajelolni.
akivel egy helyre jarok edzeni az szamomra ismeretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!