Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik már rég óta, 15 éves, pont ahogyan én. Ő pár 2 hónappal idősebb nálam. Azt itt szögezzük le, hogy nem nézek még ki 15 évesnek, inkább 13 évesnek. Szóval, én azt hittem, hogy nagyon jóban voltunk, vittem neki születésnapjára ajándékot, beszélgettünk sokat, meg ilyesmi. Tegnap előtt elmondtam neki, hogy mit érzek, ès egyszerűen kiröhögött, utána meg azt mondta: "Nem érdekelsz, húzz innen..." a végére nem tudtam figyelni, ráadádásul egész este sírtam, pedig nem szoktam. Most nem tudom kiverni a fejemből és pár óránként rámjön a sírhatnék.
2016. jan. 10. 02:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmiképpen se sírj miatta. Az amit tett, óriási bunkóság volt, tényleg nem éri meg. Elhiszem hogy szörnyen szar érzés, de inkább örülj annak, hogy már (remélhetőleg) nem táplálsz iránta érzéseket. Valamint, okulhattál a helyzetből, ezentúl válogasd meg jobban hogy kibe szeretsz bele, mert ennél a lánynál jobbat érdemelsz!
2016. jan. 10. 02:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe nem ér annyit, hogy sirjál érte
2016. jan. 10. 08:15
 3/6 anonim ***** válasza:
De egy rib**c az ilyen basszus.. Hidd el ha normalisan mondta volna nem fajna ennyire... Semmi esetre se sirj miatta nem eri meg ugyis talalsz majd valakit aki melletted lesz mindig es osziten fog szeretni mert ahogy is nezem nem hiszem hogy ez a bunko csaj kepes lett volna erre.. Tehat kitartas :) (helyesirasert es az ekezetekert bocsi)
2016. jan. 10. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Úristen, hát én remélem soha nem leszek ilyen.. tuti most meg tudnám verni úgy. Az ilyennel nem érdemes foglalkozni, ne sírj miatta, ő semmit nem érdemel, SEMMIT! Még egy könnycseppet sem! Pfuj...rajta lehetne röhögni, hogy milyen szánalmas. Majd jön valami rendes csaj nyugi, ettől a kis rongydarabtól te jobbat érdemelsz ;) Fú de most kedvem támadt agyonütni egy ásóval :D Fel a fejjel! Soha többé ne gondolj rá, max. ha röhögni akarsz rajta egy jót :D xddd 14/l
2016. jan. 10. 15:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a bíztató szavakat! Nagyon rendesek vagytok :). Mindenkit felpontoztam, aki eddig válaszolt.
2016. jan. 10. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Tesó, tudom milyen érzés! Hagyd a francba, az idő meg fog gyógyítani. Nekem mondjuk nem ilyen durván mondta el, hanem szépen, és megnyugtatott. Pont ez fájt, hogy ennyire kedves, értelmes, nem akart megbántani. Ilyen a személyisége, ezért szerettem bele. Ennek már fél éve, de még nem tudtam kiheverni. :)) kitartás!
2016. jan. 10. 17:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!