Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bele egyezzek? 14/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bele egyezzek? 14/F

Figyelt kérdés
Van egy 12 éves lány ismerősöm, aki most rám írt facebookon, és azt kérdezte, hogy nem e akarok vele nyelvezni, meg ölelgetni őt, stb.. Nagyon meg lepődtem, hogy ilyet kérdezett, és nagyon meg kívántam, küldött magáról egy képet, és nagyon meg tetszett valamiért hirtelen.. Legszívesebben bele egyeznék.. Szerintetek? Azt mondta, hogyha bele egyezek, akkor feljön, és csinálhatjuk is.. Itt lakik tőlem nem messze, pár házzal.
2016. jan. 9. 10:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nyelvezni??? Az mit jelent?
2016. jan. 9. 10:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Csók
2016. jan. 9. 11:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor hívjad, vazze:D Attól csak nem lesz terhes.
2016. jan. 9. 11:03
 4/12 anonim ***** válasza:

hát ha a kislány ilyen könnyűvérű már most abból nem fog kisülni semmi jó a jövőjére nézve

de attól még nyugodtan egyezz bele rajta ez már úgysem ronthat

számomra ez olyan hihetetlen, hogy egy kislány miért akarna ennyire egy fiút, biztos ezek a hormonok lehetnek, hisz még csak épphogy elkezdett kamaszodni

2016. jan. 9. 11:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Heló!

Egy kicsit gyanús ez nekem.

Egyébknét szeirntem ha megtetszett neked, ajánld fel ,hogy menjetek el valahova, akár ma. Séta, beültök valahova, hasonló, hátha több is lesz a dologból - mert a fentiek alapján kicsit "csókolózó kiskutya" szerepbe esel. Elvégre azt teljesíted, amti ő akar, még ha élvezetes dolog is.

2016. jan. 9. 11:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal még a lány. Én is annyi vagyok mint ő, de nekem eszembe se jutott még ölelgetni/ csókolgatni egy fiút. De a te döntésed. Ha te úgy érzed hogy szeretnéd akkor hajrá.
2016. jan. 9. 11:50
 7/12 anonim ***** válasza:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

12 éves éretlen kiscsöcsű bige. még alkalmira sem éri meg :DD sz ard le

2016. jan. 9. 12:38
 8/12 anonim ***** válasza:
15 eves vagyok es meg en nem caokoloztam 12 evesen garatulalok neki egy kis ku**a lesz belole.
2016. jan. 9. 12:44
 9/12 anonim ***** válasza:
nyugodtan hívd hát, szórakozzatok nyugodtan, neked nem lehet belőle bajod :) neki az lenne a hírem, hogy feltehetően pár éven belül egy r/banc lesz 1 millió kilóméterrel, de ez téged nem kell hogy érdekeljen
2016. jan. 9. 12:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha ekkora ribi 12 évesen, meg is érdemli, hogy később megbánja.

L

2016. jan. 9. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!