Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinik ti fizetnétek azért hogy valaki megtanítson csajozni, pasizni?
Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 03:09
1/9 anonim válasza:
En tinilanyt tanitgatnék hosszutavon:))
3/9 anonim válasza:
Nem kell ezt tanítani,csak a lényegét kell elmagyarázni. Én ingyen is szívesen segítek :)
15/F
4/9 anonim válasza:
Kellene tanítani, de igazából erre senki sem hajlandó, a többség pedig nem is képes. Az ittenieknek is csak nagy szája van - néhánynak esetleg szerencsés adottságai, így az ölébe hullik minden.
5/9 anonim válasza:
Nem. Ingyen se kérném. A "pasizás" nem az én asztalom így nem is vagyok kíváncsi rá hogy kellene. Megoldom én azt a saját módszereimmel. 18l
6/9 anonim válasza:
"Megoldom én azt a saját módszereimmel."
Vagyis fusi. Vagy semmi.
Egyik sem túl jó ötlet.
Na: EZÉRT kellene tanulni.
7/9 anonim válasza:
fusi?:D Képzeld működnek, de nincs benne flörtölés, magassarkúk, romantikus vacsora, bárpult, semmi ilyesmi. Az nem én lennék. Némi popkult ismeret, hasonló ízlés, intelligencia és humor. Azoknál akik nekem tetszenek bejön a többi meg nem érdekel:D
8/9 A kérdező kommentje:
én olyanra gondolok hogy ilyen átlag emberekből nőcsábászok ,vagy akár pasicsábászok legyetek ,hogy majdnem mindenkit meg tudjatok szerezni :D
2016. jan. 7. 16:07
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!