Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha megtetszett egy híresség? (többi lent)
Figyelt kérdés
megtetszett egy énekes csaj, és érzem, hogy küzdenem kell érte, még fiatal és nem annyira futott be.. mit tegyeK? olyan választ nem kérek, hogy hagyjam, vagy felejtsem el, mert én sose adom fel, a normális válaszokat meg köszönöm :)2016. jan. 6. 00:02
22/26 A kérdező kommentje:
Pesten lakik, 9-es, és ahogy videókban és ask-ján láttam elég aranyos és kedves csajnak tűnik :) és nem, ez nem csak megjátszás, mert nem ez a szarrá sminkelt csaj, aki azt mondja meg mutatja, hogy ő milyen jó, rajta látszik, nem beképzelt :D
2016. ápr. 13. 19:40
23/26 anonim válasza:
Figyelj, szerintem nem esélytelen. Nyilván valahogy kapcsolatba kell kerülnöd vele, próbáld végignézni, amije csak van: Facebook, Twitter, Ask, E-Mail, akármi, hátha valahogy tudsz írni neki.
24/26 A kérdező kommentje:
Askon szoktam írogatni neki, de név nélkül, facebookon is megtaláltam, írtam neki, egyszer visszaírt egy sziát, és annyi volt (ez a facebook oldala volt, nem a személyes facebookja)
2016. ápr. 27. 22:03
25/26 anonim válasza:
Szia :D Én úgyanígy vagyok és ugyanebben a szituációban érzem magam.Külföldi sajnos így semmi esélyem+ majdnem egy évtizeddel idősebb nálam.Szerintem döntsd el magadban hogy küzdenem kell érte és legyen önbizalmad,ha van rá esély.
Vagy ha mégsem akkor csak támogasd ha tudod,menj el koncertre,ha van lehetőséged és így lehet jobb érzésed lenne.15/L
26/26 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a baj, hogy nem vagyok képes beszélni, mert nincs önbizalmam, hanem hogy szimplán nincs lehetőségem beszélni vele :/
2016. máj. 10. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!