Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy híresség? Mit tehetek?
Az jó ötlet hogy IWIW-en már ha fenn van) írni neki hogy nagy rajongója vagyok stb.... És innen jöhet a többi ötlet?
Vagy van más próbálkozás is?
Ígyvan,ahogy az első válaszoló írta,de én még hozzáfűzném,hogy ne várj az első levelednél csodát,hiszen nyilvánvaló naponta több 100 rajongói levelet kap.Tehát valószínűleg csak a sokadik levélnél fog "észrevenni".De próbálj meg ne vmi sablonszöveget:Jajj nagyon tetszesz stb..-t írni.Ezekmellett,esetleg megkérdezheted,hogy mikor és hol lesz a legközelebbi koncertjük,és ott odamész,kérsz autogrammot,és mondod,pl.:hogy én vagyok a nagy rajongód.Ha tetszesz neki,ezek után ő is keresni fog iwiw-en;)
/pici cutte/
Ha zenész, szerintem tartsd magad távol tőle, mert sok zenész arra megy, hogy minél több csajt meg..., még ha amúgy menyasszonyuk, feleségük is van. Én ezt gusztustalannak tartom részükről, Te meg ne vegyél ebben részt, ne akarj grupie lenni.
Velem már többször akartak kvázi ismert zenészek járni, de mindig elküldtem őket finoman a .... Megosztom Veled, hogy sikerült ezt akaratlanul elérnem.
Tehát, ha mégis leküzdhetetlen késztetést érzel a közeledésre - és kb. hasonló korúak vagytok, és mindketten egyedülállók!!!! - akkor se úgy közeledj, mint rajongó, hanem mint ember. Nem tudom, érted-e a különbséget. Ne ájulj el tőle, mert azt már megszokta!!!!! Várd meg, míg ő köszön Neked, ő megy oda Hozzád, és ne csinálj úgy, mintt aki mindjárt elájul a megtiszteltetéstől! Légy közömbös, normális, de azért kedves - mint ahogy egy átlagos szimpatikus sráccal lennél. Jobban fel fog Rád figyelni, mintha ájuldozol tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!