Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam egy lányt Facebook-on, aki nagyon megtetszett (NEM csak meg akarom dugni), de személyesen sajnos nem tudok közeledni, mert nem ugyanazokra a helyekre járunk bulizni és közös ismerősünk sincs. (? )
Be akarom jelölni és üzenetben akarom vele tudatni, h szeretném megismerni+találkozni vele, de nem tudom hogy mit írjak. Írnátok egy pár tippet?
18/F
A zárójeles rész kihagyásával, mert azt lehet, hogy fordítottan venné :P
20*F
Szia!
Képzeld láttam egy lányt Facebook-on, aki nagyon megtetszett (NEM csak meg akarom dugni), de személyesen sajnos nem tudok közeledni, mert nem ugyanazokra a helyekre járunk bulizni és közös ismerősünk sincs. (? )
Be akarom jelölni és üzenetben akarom vele tudatni, h szeretném megismerni+találkozni vele, de nem tudom hogy mit írjak.
Ne akarj mindenképp vicces meg 'eredeti' lenni. Ettől csak gázabb lenne az egész.
Ha te is bejössz neki, akkor mindegy, mit írsz. Én biztosan értékelném, ha ilyet írnál, bár neten még sosem ismerkedtem.
23/N
Írd ezt:
Tisztelt XY!
Az ön adóbevallása az 3215. paragrafus szerint hamis ezért kérjük megjelenni az adott helyen:..............
APEH
Igy niztosan meg fog jelenni a randin ;)
Jelöld be, és írd neki, hogy:
Szia, múltkor láttalak XY (gondolom tudod hova jár bulizni) és gondoltam megjelöllek mert szimpatikusnak tűntél. Lenne kedves beszélgetni?
Beszélgessetek 1hétig és utána kérdezd meg nem akar-e elmenni veled fagyizni vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!