Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Láttam egy lányt Facebook-on,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttam egy lányt Facebook-on, aki nagyon megtetszett (NEM csak meg akarom dugni), de személyesen sajnos nem tudok közeledni, mert nem ugyanazokra a helyekre járunk bulizni és közös ismerősünk sincs. (? )

Figyelt kérdés

Be akarom jelölni és üzenetben akarom vele tudatni, h szeretném megismerni+találkozni vele, de nem tudom hogy mit írjak. Írnátok egy pár tippet?

18/F

2011. júl. 19. 02:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

én vagyok az aki korábban irta h 2hetnete jelönek..hát bzaeg ma is bejelölt egy 13éves kislány, megkérdeztem h mé jelöltél, és azt modnta hogy

-szia csak úgy!:)ha nem akarsz nem muszáj vissza jelölnöd te tudod;)

utána kérdzetm és modnta h még rnedesnek gondol engem...

nahát elég érdekes dolog ez, mert mostanában faceen anynian jelölnek:D pedig nem járok bulizni nem iszok alkoholt nem cigizek és nem járok luzer hülyékkel seohva, itthon dolgozok vagy ha kel valami megyek...bár miota nem csak 125ös motorra van jogsim hanem kocisra is azóta megnőt a jelentkezők száma: tehát a punc!mágnes a jogsi!:D

f17

2011. júl. 21. 21:49
 22/23 anonim ***** válasza:
yeah zsir vagy tesoo! :D szedj fel minél több csajt, azse baj ha 13 èves :D (ugyérzem nekemis kéne jogsi)
2011. júl. 21. 22:20
 23/23 anonim ***** válasza:

felszedhetnék sokat, már pár év óta

180vagyok 75kg, fekve kimegy 90kg

felszedhetnék, de nem teszem, mert semmi értelme annak hogy felszurom és annyi, meg cseréletem...13évsen volt egy alig 2hetes kapcsoaltom, azóta nem volt, de nem is mennék bele csak tartós kapcsolatba: ez is körülményektől függ..arról nem isbeszélve hogy válogatos vagyok: ha én kibirom már lasan 2éve alkohol nélkül és sosem cigiztem, akkor minimum hasonló illik hozzám lányban

baszus ere még nem is gondltam, lehet hogy azé jelölgetnek mer ingyen matek korepet akarnak tőlem:D

(előző jogsis F17es)

2011. júl. 22. 02:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!