Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Láttam egy lányt Facebook-on,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttam egy lányt Facebook-on, aki nagyon megtetszett (NEM csak meg akarom dugni), de személyesen sajnos nem tudok közeledni, mert nem ugyanazokra a helyekre járunk bulizni és közös ismerősünk sincs. (? )

Figyelt kérdés

Be akarom jelölni és üzenetben akarom vele tudatni, h szeretném megismerni+találkozni vele, de nem tudom hogy mit írjak. Írnátok egy pár tippet?

18/F

2011. júl. 19. 02:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%

jajjj neee.

lány vagyok és rengetegen irnak nekem ilyen szövegeket facebookon..

őszíntén.. nem is válaszolok rájuk...

nagyon nem nyerő egy csajnak ha fb-n irnak..

2011. júl. 20. 23:42
 12/23 anonim ***** válasza:
Hát én a helyedben kideríteném, hogy ő hova jár bulizni (ha esetleg nem tudod még), vagy milyen hobbija van, hol sportol, hol sétáltatja a kutyáját... akármi, és személyesen próbálkoznék, nekem nem jönne be, ha facebook-on írna valaki, még senki nem tudott így megnyerni magának.
2011. júl. 21. 00:24
 13/23 anonim ***** válasza:
74%
Én is kaptam sok ilyet, a legtöbb srác totálisan hülye volt, de a lányt nem ismerem lehet neki bejön az ilyen. Én a tapasztalataim után alap furcsán nézek akik írnak nekem!
2011. júl. 21. 00:24
 14/23 anonim ***** válasza:
Lúzer vagy ha fb-n csajozol. És a legszomorúbb az, hogy ez nem magadtól jut eszedbe!
2011. júl. 21. 00:59
 15/23 anonim ***** válasza:
74%
Bökd meg!
2011. júl. 21. 01:20
 16/23 anonim ***** válasza:

mit kell fosni? ez csak egy élet..nem veszithetsz semmit sem, odamész hozzá

*köszönsz neki

*bemutatkozol

+meg ne kérdezd hogy te ki vagy(-igen kivagyok teljesen), vagy hogy hivnak(-a mamám bogaramnak) stb. ha szimpatikus vagy neki és ha nem bunkó akkor magától bemutatkozik és kezet nyújt neked, ha nem ráztok kezet, akkorsincs baj me mostanában nem anyira szokás ez...

*aztán kicsit gonodlkodsz(vagy csak ugy teszel ha nincs min), és előadod neki hogy ettől féltél hogy nem nagoyn tudsz majd mit mondani neki, de muszáj volt megszólitanod mert reteneteen vonzónak tartod, mos meg teljesitménykényszer alatt vagy beblokkolva a szépsége miatt...

*innentől kérdezheted hogy mere lakik hova jár miket szeret és hogy mi szeretne leni vagy hogy miket szokott tenni, de nehogy elkezdj olyanokról beszélni hogy mien zenét hallgatsz, mert tuti azt mondja hogy mindenfélét...és ismét egy falat helyeztél magad elé

ha nem akarsz fejtöréseket okozni magadnak akkor kis válaszlehetőségű kérdéseket tégyfel magadtól(pl ara hogy hol laksz nem hinném hogy azt fogja modnani hogy ere arra hl a keletiben hol a metroalagtakban, de mégsem igen/nem választ fog adni, tehát beszélni fog veled)

hamar ne nagoyn akarj kapcsolatba menni vele mert tényleg csak azt fogja hinni hogy megakarod huzni őt-.-"

amikor úgy érzed hogy ismeritek egymást(fontos hogy ő is ismerjen téged, ne csak te őt), akkor megbeszélheted vele a nagy gondodat hogy öszeakarsz vele jönni

F16

2011. júl. 21. 01:50
 17/23 anonim ***** válasza:
izé, bocs már 17vagyok pár hónapja:D:D:D:D
2011. júl. 21. 01:51
 18/23 anonim ***** válasza:

engem kb átlagosan 2hetente egy lány jelöl be faceen ismerősének, de sajnos éretlenek: edig egy olyannal ismerkedtem meg aki éretteb tőlem(2évvel idősebb, !agyilag is!), me általábancsak 14-16éves lánykák jelölnek, és amikor üzenetben megkérdezem tőlük, hogy szia miért jelöltél be?(mert ugye meg kell kérdezni mer midnen ismerősömet ismerem)

akor ylan válaszokat kapok h:

-mé? talán baj?:O akor töröllek(tripla off)

-nemtom(off)

-nővérem ismer téged(itt nagyon ritkán, de akkor is csak udvariasság miatt, de tényleg joban kell lenem a növérkéjével)

-bátyám ismer téged(ez önmagáért beszél: ha jobanvagyok bátyával akor accept)

-láttalak a városban(szóval rajtam kivül bejelölt 19.999embert is:S off)

-mert unokatesom barátjának a volt egyetemiszobatárásnak az öccsének a kutyája alkalmi szukájának a gazdájának a szomszédjavagy..(és stb.-.-" off)

-mert nagoyn jó képeid vannak(nemszivesen de hiuságomból viszakérdezek h mé, enyire megfogtak a simsonok, meg a alkatrsézek:D)

-mert nagony sok jót hallottam rólad(na it már érdekes a dolog mert ezek nem kamuznak, mert tényleg jó vagyok, de sajnos roszakat terjesztenek rolam akik nem értik meg hogy mé vagyok iylen, ez próbaidős a chat miatt-edig egyel sem volt gond a 3ból, sőt!)

___

namost én utálok igy megismerkedni emberekkel hogy faceen lesem a képeit és találkozunk vhol: multkor elsétált meletem és azáé nem vetem észre mert 1,5fejjel kiseb volt nálam és azt hitem h egymagasakvagyunk vagy őmagasabb:D:S meg van sok lány akinek az arca és haja nagoyn hasonló-.-" :D:D:D

én sosem jelöltem még be ismeretlent faceen meg iwien és myvip-n sem...vagy élőben vagy sehogy, de nem szeretek uj embereket megismerni mer csalodási lehetőség(pl alkoholista, vagy ribanc, vagy kihasználós-érzelmi zsarolós)

előző f17

2011. júl. 21. 02:03
 19/23 anonim ***** válasza:
én bejelöltem facebookon egy indonéziai csajt, aztán olyan népszerű lettem a körükben h másik 5 jelölt be engem xD
2011. júl. 21. 09:24
 20/23 anonim ***** válasza:

HÁt ez jó! :D De vigyázz, mert utána el is kell venned őket XD

Amúgy szerintem sem a face a legalkalmasabb hely erre...

2011. júl. 21. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!