Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kocka srácok! Ti mit szólnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocka srácok! Ti mit szólnátok egy ilyen lányhoz?

Figyelt kérdés
szeret játszani a gépen, egy-két dologhoz ért is, de nem tud mondjuk úgy bezélni, mint egy profi gamer és sokszor nem érti amit a másik mond? másik kérdés meg az, hogy ha egy viszonylag kocka srác jönne be (általában játékokról dumál) attól függetlenül még miről szerettek beszélni? mondjuk ez mindenkinek egyéni, de azért pár ötletet ha adnátok megköszönném :)

2016. jan. 3. 17:02
1 2
 11/13 anonim válasza:
*gépezni
2016. jan. 3. 21:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondok neked őszintén valamit: Nem kell ezt a dolgot erőltetni, ez nem felvételi vizsga a színművészetire. Hidd el, ha vki nem az a nagydumás fajta, annak tökletesen meg fog feleni az is, ha szép csendben, egyetlen szó nélkül, kézenfogva végigmentek a korzón, és hallgatjátok a madarakat. Komolyan mondom.
2016. jan. 4. 09:42
 13/13 >_< ***** válasza:

Én részben "kockának" nevezném magam, casual gamernek, ha ez mond valamit. Rohadtul utálom, amikor a sok lolos és wowos osztálytársam mondja a magáét és én a felét sem értem, legszívesebben menekülnék előlük bárhová ahová lehet. Mi játékosok nagyon sokban különbözünk. Beszélhetsz vele olyan játékokról amiket mindketten ismertek, de ha látod hogy ő unja, vagy esetleg te unod, akkor ne folytasd, ájj le, tereld a témát másra. A beszélgetést kocka dolgokról megkapja a haverjaitól is szerintem. Ne papoj neki sokat olyan játékról ami látszólag nem érdekli, ne hagyd azt sem hogy ő tegye ezt veled, viszont kipróbálhattok közösen új dolgokat, játszhattok együtt és ez már talán mindkettőtök számára érdekesebb téma lehet.

Nem kocka dolgok: egyéb hobbi a kockuláson kívül, filmek, zenék, iskola(tanárok / tantárgyak / tanulni utálás kibeszélése), sport esetleg. Ilyenekkel próbálkozhatsz, aztán egy idő után úgyis jobban kiismered őt és már jól el tudtok beszélgetni a mindennapi dolgokról is.

2016. jan. 5. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!