Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Toth0402 kérdése:
Mit tegyek? 16/L
Figyelt kérdés
Van egy fiú..nagyon tetszik:)és hát szilveszterkor végre észre vett és táncoltunk a discoba..Ő tipikus az a menő fiú..és hát én még tavaly nagyon pattanásos voltam fogszabi..stb..és hát volt egy barátnőm aki szó szerint elkurvult..és engem miatta elitéltek...és lenéznek...de mindegy is azota kitisztult az arcom:) lassan mar fogszabim sr lesz..de az a kérdésem hogy rairjak?vagy hagyjam?:(milesz ha nem ìr vissza?vagy másnapra már a fél baráti köre tudja?
Nagyon megköszönném a tanácsokat:)!(bocsi ha elirtam valamit telefonról irtam)
2016. jan. 3. 03:00
1/5 anonim 

válasza:

írj rá, de bne nyomulj csak kérdezd meg mi ujság stb
2/5 anonim 

válasza:

Persze írj rá nyugodtan.(:
Lehet hogy neki is bejössz, ne hagyd ki a lehetőséget.
3/5 anonim 

válasza:

írj rá:) jobb lesz ha nem leszel kétségek között. ha meg megtudják a többiek akkor legalább azt látod a srácon hogy hol van az értelmi szintje
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!sajnod az lett amire szamitottam..joforman kiosztott hogy miert irtam ra!...meg kishilyan elkuldott a p*****a..:/hat mindegy ez van...
2016. jan. 3. 22:35
5/5 anonim 

válasza:

mert egy tapló lépj tovább az ilyeneken nem kell liftezni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!