Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gondolkodtam a "rib. ncokról"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolkodtam a "rib. ncokról" és aki szidja őket az szinte mindig egy életunt szerencsétlen. Vajon miért?

Figyelt kérdés

A szó alatt most azt a partyzós, egyéjszakás kalandban bennelévő stb stb csajt értem.

Sokszor szidják a "rib.ancokat" itt is és fb-n is egy poszt alatt ami felhoz akármi ilyesmit.

Szerintetek miért? Miért zavarja a fiúk egy részét ha egy lány szeret élni (és "rosszalkodni")? Neki az miért rossz?

Általános válasz:

-már majdnem az összes az- nem lehet ismerkedni - kontra: hát szerencsétlen aki ezt mondja, mert nem fogja fel, hogy rossz helyen keresgél. pl: Könyvtárban biztos nem olyat talál.

Itt is sok olyan van aki szidja őket, meghallgatom őket is, hogy kifejtsék amit gondolnak.

Összegzem: ezek a lányok szeretnek élni. Ennyi. Ez valakit zavar? Akkor elég szar élete van, hogy mást azért ba*ztat mert él :D

2016. jan. 2. 18:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem zavar engem, ha valaki ilyen. De annyit is érnek az ilyen lányok: egy éjszakát! :)

Most még lehet ez a "menő" egyeseknél, aztán pár év múlva mikor már kicsit kezdenek komolyodni, észreveszik, hogy normálisabb (?) fiúknak nem igazán kellenek.

Most sokan itt éltetik őket, de valljuk be, komolyabb kapcsolatra / hosszútávra kutyának se kéne ilyen. Persze valakinek jók az ilyen lányok is, mások ezzel ellentétben a minőséget keresik.

Szóval azért van kereslet az ilyen lányokra..

A ronda lányok pedig szerintem is irigyek, de legalább rájuk nem mondja senki azt a bizonyos "jelzőt".

Nem vagyok se szűz, se csúnya, nincs szar életem, mielőtt még valaki ezzel jönne :)

Ez csak az én véleményem, nem akarok általánosítani, de azért vegyük észre magunkat.. :D

18/F

2016. jan. 2. 20:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az életunt szerencsétlenek mellett mindenkinek van egy bizonyos véleménye az ilyen lányokról és fiúkról (mert fiúba is van ilyen), csak nem mindenki hangoztatja, mert pl. nem tartja említésre méltónak a témát. A probléma nem az életörömükkel van, hanem a gátlástalanságukkal és az empátia hiányával. Akkor most visszakérdezek.

A "rib.ncok" (téged idézve) sosem hagyják figyelmen kívül a családos embereket és a párkapcsolatban élőket. Náluk is bepróbálkoznak. Vajon miért?

Általában akik ilyen módon falják az életet, azoknál valami félresiklott érzelmileg. Lelki sérültek, akik bizonyítani akarnak, és szeretetet.

Azt mondod, az ilyenek normális nők lesznek. Tévedsz. Nagyon ritka jelenség a k.rvából jó feleség. Egy ember nem elég nekik, és itt most nem azokról beszélek, akik a párjukat keresik és benne voltak néhány egyéjszakásban is, hanem a mindenkire nyomuló típusról, a gátlástalanról.

2016. jan. 5. 20:19
 13/14 A kérdező kommentje:

Én viszont nem arra a "részlegre" gondoltam mint te.

Az gáz, az már más téma. Ott tényleg az van amit mondtál, lelki sérült stb...

Én arra gondolok, akit csak úgy "leku..rváznak" mrrt ő szeret kicsit gátlástalanabb lenni.

Szóval amit te mondasz az egy sokkal rosszabb dolog.. az már tényleg gáz.

2016. jan. 5. 23:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Értem. Szerintem ez már amolyan "hagyománnyá" vált, és a régmúlt hozzáállását nehéz levetkőzni még mindig. Lehetséges, hogy a gyalázkodók frusztráltak mert sikertelenek? Vagy mondjuk nekik más az értékrendjük, ezért néhány dolgot nem tudnak megérteni. Szerintem az utóbbi. Erkölcsösebbek és szigorúbbak ennél. Komolyabban veszik az életet, óvatosak.
2016. jan. 6. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!