Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 Fiúk, ez mennyire "szerencsétlen", kizáró párosítás?
Figyelt kérdés
Alapjába véve nagyon mosolygós vagyok,nagyon sokat nevetek,van olyan,hogy azon nevetnek,hogy nekem mennyire jó kedvem van! :D Soha nem iszom,és nem is ittam egy kóstolásnyit sem,de jó társaságban ezt nem lehet megállapítani rólam,nekem is annyira jó kedvem szokott lenni! :D
A probléma viszont az,hogy nagyon rondák a fogaim. :( Sárgák,pedig mosom őket rendszeresen,nem is lepedékesek,mindig tiszták, hanem alap színűk sárgás.
Nagyon szerencsétlen párosításnak érzem,hogy folyton a fogaimat "reklámozom",pedig nem mutogatható minőségűek.
Nálatok ez mennyire lenne kizáró ok??
2015. nov. 8. 14:41
1/3 anonim válasza:
Miért nem mész el fogorvoshoz? Lehet, hogy ingyen megcsinálnák mert még kiskorú vagy
3/3 anonim válasza:
Hát figyelj, nekem az első amit meg nézek egy csajon az a foga, ha nem okés a foga akkor nekem tabu. Szóval nálam ez nagyon kizáró ok... De ez ember függő, de szerintem ezzel legtöbb srác így van. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!