Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez miert volt? Ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miert volt? Ti mikor reagaltok igy?

Figyelt kérdés

a feltesom unokatesojanak baratjaval alakul valami es ugy ismerkedtunk meg hogy megkert valamire a foglalkozasom miatt

Es kerdezett valamit es nem sablonnal valaszoltam hanem mintha tobb iseje ismernenk egymast o meg nem is reagalt hanem beszelt tovabb kicsit mereven

Nem tud kinyilni vagy zavarta ,hogy en igy beszelek?

Egyebkent egyaltalan nem nagy sulyu dologrol van szo:D

2016. jan. 2. 17:11
1 2
 1/14 anonim válasza:
Szerintem nem tudom.
2016. jan. 2. 17:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Informatikus vagy, hm?
2016. jan. 2. 17:19
 3/14 anonim ***** válasza:
Tegye fel a kezét, aki érti!
2016. jan. 2. 17:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom Ő sem értette miről hadoválsz.
2016. jan. 2. 17:22
 5/14 A kérdező kommentje:

XD

Mondok egy peldat:

Ő: hogy vagy?

En: hat elaludtam a nyakam de jol

Najo ez szar de ilyesmi

Csak nem akarom konkretan leirni ,nehogy veletlen o is olvasgassa a gyakori szexualitas rovatat :Ddd

2016. jan. 2. 17:24
 6/14 anonim válasza:
100%
Oké, semmivel sem lettünk okosabbak. :D
2016. jan. 2. 17:25
 7/14 A kérdező kommentje:

Lany vagyok:Do fiú

Nemar

2016. jan. 2. 17:28
 8/14 anonim válasza:
Ha nem nagy súlyú dolog, akkor légyszives ne kérdezz hülyeségeket, mert ezt amúgy senki sem érti. :D
2016. jan. 2. 17:29
 9/14 A kérdező kommentje:

De a gesztus nagy sulyu csak a beszedreszlet nem szoval ha nagysulyu lenne pl ez lenne:

Lepisiltem egy kutyat

Dejo

2016. jan. 2. 17:30
 10/14 anonim ***** válasza:

Én értem mi a kérdés!

Szerintem nem szokta meg, hogy Ennyire közvetlenül viselkedik vele valaki akit alig ismer. Majd megszokja a hülye fejedet. :)

2016. jan. 2. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!