Miért adtok ilyen tanácsot, ha valójában teljesen másképp reagáltok?
Állandóan azt írjátok,hogy a fiú kezdeményezzen legyen bátor,amikor pedig ráveszem magam kövér fiúként,hogy ismerkedjek,akkor elküldtök a fenébe.
Miért akarnak az átlagos lányok is 10/10-es külsejű pasit maguknak?
Talán nem a megfelelő lányoknál próbálkozol.
Figyelj csak, én se tudom befolyásolni, ki tetszik meg és miért, és ki nem, az érzések nem olyanok, mint a matematika.
Egyébként meg miért vagy kövér? Ha le tudsz fogyni, akkor tegyél már meg ennyit az egészséged érdekében. Én anyukámat végigkísértem egy fogyókúrán, mikor nagyon elhízott, és az orvosok azt mondták neki, hogy ha nem fogy le, bele is halhat. Lefogyott, nehéz volt, de megérte, neki is, mert jobb lett az egészsége. Nekem nem jönnek be a kövér pasik, hajlam ide vagy oda, ha én teszek az egészségemért annyit, hogy nem vagyok lusta megmozdulni, hogy ne essek végletekbe (kövérség, soványság), akkor ezt elvárom a másik féltől is.
Ne aggódj tesa! :D
Hidd el, hogy néhány visszautasítás nem ok a technika kételkedéséhez.
A bátyámnak sörhasa van és abszolúte nem egy atletikus alkat, csak cseszettül jó a dumája.
Figyelj, ilyenkor kompenzálni kell. Ha a külső a minimumon van, akkor mással kell kivívni a lányok figyelmét és megbecsülését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!