Lányok, hogy reagáltok, ha a pasi kicsit hanyagol / nem törődik / lefos titeket?
Figyelt kérdés
nem látványosan, de pl. szórakozóhelyen elmegy mellettetek csak úgy, vagy otthagy.2014. aug. 9. 22:20
1/4 anonim válasza:
egyke vagyok, az elutasításra én vállat rándítok, és megyek tovább.:) szerinted egy nőnek a bőség zavarában mennyire kell egy fiú után futnia?:D
2/4 anonim válasza:
engem egyszer ott hagyott a discoba! amire visszajött volt már más társaságom!
3/4 anonim válasza:
Hát...ha lefos, akkor azt azért zokon veszem. Nem vagyok hozzászokva, hogy rám ürítsenek.
4/4 anonim válasza:
Semmit, nem futok olyan szekér után ami nem vesz fel. Ugyankkor amiket leírtál, azok messze nem azonos kategóriák ha kicsit hanyagol és van rá ésszerű indoka, ok. Nem törődik, akkor én se vele, "lefos" akkor el se gondolkodom mi baja és is hasonlóan teszek. Taktikázós, hisztis majom nekem nem kell, és van miből válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!