Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valtoztassak?
Figyelt kérdés
Amikor alakul valami egy sraccal soha nem fordul komolyra.
Probaltam elemezni miert es talan azert mert ragazkodo vagyok.
Ez lenne a baj?
Szerintem szep vagyok,kompromisszumkepes,nyitott, eltudok mindenrol beszelgetni barkivel.
Lehet kuzdeni akarnak tobbet?
Segitsetek
Vaszolok mindenre ha az segit :D
2016. jan. 1. 21:46
2/7 A kérdező kommentje:
16 vagyok
Lehet nem erettek erzelmileg a korosztalyom? Vagy ha
eljatszanam,hogy nem erdekel annyira de megis kuldenek jeleket de kozben elnem az eletem az lenne a negoldas?
De ez nehez.
Ha ez a kulcs miert van igy?
2016. jan. 1. 21:53
3/7 A kérdező kommentje:
Marmint nem miert van igy hanem igy van? :D
2016. jan. 1. 21:54
4/7 anonim válasza:
Igen az a baj, hogy ragaszkodó vagy. Én ugyan ilyen vagyok csak még én el is sietem mindig. 16f :D
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom :D
Masokat is eltiaszt? Varok valaszt meg
2016. jan. 1. 22:50
6/7 A kérdező kommentje:
De akkor taktikaznkm kell? Vagy megis milyen legyek?
2016. jan. 1. 23:02
7/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok ezzel. Ha alakul valami, akkor hú de jó, végre összejövünk, de amikor már tényleg majdnem járunk, akkor azt érzem, hogy nem kell nekem. Nem tudom, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!