Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtassak a barátságunkon? 13/l
Az egyik legjobb barátnőm amellett a fiú mellett ül, akivel bevallottuk egymásnak, hogy érzünk valamit a másik iránt, de még nem járunk.
A barátnőm eddig egy másik osztálytársunkba volt reménytelenül szerelmes hat éve.
Mi ketten mindent megbeszéltünk, és tudta, hogy érzek valamit a fiú iránt. Ott volt a fél osztály, mikor bevallottuk egymásnak a sráccal, ez nem volt többe titok, de a barátnőm már előtte is tudta.
Másnap elmondta, hogy szerelmes lett a padtársába, de nem akar engem megbántani. Elfogadtam, mondtam neki, hogy nem zavar.
De valahol azért mégis fáj, mert ráakaszkodik a srácra, és nekem ez rosszul esik. A fiú sokszor bunkó vele, de velem sose, sokat beszélgetünk.
De a lánnyal kicsit megváltozott a viszonyom.
Az nem gond, hogy osztálytársak vagyunk, ilyet ne írjatok légyszi, hogy az osztálytárssal ne kezdjek ki, ez az utolsó évünk a suliban.
Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!