Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha még nincs/nem volt barátnőm?
Figyelt kérdés
18 vagyok (fiú) és még nem volt kapcsolatom(jó lehetett volna) de nem lett jó nem azért mert félős vagyok vagy ilyenek csak nekem nem jön be mindenki vagyis inkább úgy mondom hogy válogatós vagyok :D szerintetek ez gáz? :/2016. jan. 1. 14:14
11/11 anonim válasza:
Hello. Nekem sincs barátnőm nem is volt sohasem. Anno én is irogattam ide. :D Közben azért próbálkoztam az általam ideálisnak tartott nőknél. Mindig beleéltem magam mindent megpróbáltam de semmit sem kaptam vissza. Ez 4-5 éven keresztül folyamatosan tartott aztán kiégtem. Nincs bennem a remény és nem is akarok semmit a nőktől.
A mai kapcsolatok nagy része arra épül hogy az mennyire jól néz ki a facebbokon. Szóval nem érzelmekre meg ilyenekre.
Nem hiszem hogy egy csónakban eveznénk az én esetem. Ritka sz*r szerintem. Én csak azt javaslom hogy egyáltalán ne erőltess semmit. Ne rágódj rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!