Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha még nincs/nem volt barátnőm?
Figyelt kérdés
18 vagyok (fiú) és még nem volt kapcsolatom(jó lehetett volna) de nem lett jó nem azért mert félős vagyok vagy ilyenek csak nekem nem jön be mindenki vagyis inkább úgy mondom hogy válogatós vagyok :D szerintetek ez gáz? :/2016. jan. 1. 14:14
1/11 anonim válasza:
Nem, nem gáz :D
Majd találsz valaki olyat aki bejön ;)
5/11 anonim válasza:
Ez nem gáz. Ne is érdekeljen más véleménye. Nekem is 18 évesen volt az első párkapcsolatom 20/l
7/11 anonim válasza:
Nekem meg nem volt meg baratom 16/l
9/11 A kérdező kommentje:
igazábol azért zavar már egyre jobban ez a téma mert már a barátikörben is egyre több mindenkinek van barátnője/barátja és már kezdem magam hülyén érezni (jó nem csak nekem nincs még barátnőm ott) de azért egy kicsit zavar
2016. jan. 1. 16:38
10/11 anonim válasza:
Dehogy. :) Sőt jó, hogy nem jönnél össze akárkivel, csak hogy "valaki legyen". Majd idővel megtalálod a megfelelőt, akivel összeilletek és minden klappol. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!