Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitől származik az idézet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitől származik az idézet?

Figyelt kérdés

Tudom, rossz kategória, de szereintem ezt nézik a legtöbben.

"Bár sokan úgy gondolnak rám, mint valami félistenre, azt fontos leszögeznem, csak azért láttam messzire, mert olyan óriások vállán álltam, mint ... és ..."

Kik az óriások?

2016. jan. 1. 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sir Isaac Newton (1643-1727)

Ha egy testre egyidejűleg több erő hat, akkor ezek együttes hatása megegyezik vektori eredőjük hatásával. Köszönöm, hogy ennyien megjelentek előadásunkon, és bár sokan úgy gondolnak rám, mint valami félistenre, azt fontos leszögeznem, csak azért láttam messzire, mert olyan óriások vállán állhattam, mint Arkhimédész és Galilei."

2016. jan. 1. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elsőhöz: Google, ráment 10 percem...
2016. jan. 1. 10:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2016. jan. 1. 10:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen, Boldog Új Évet!
2016. jan. 1. 10:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Neked is boldog új évet!:)
2016. jan. 1. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!