Kitől származik ez az idézet? Három dolog sohasem tér vissza: a kilött nyíl, a kimondott szó és az elmúlott nap.
Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 19:55
1/10 anonim válasza:
Nekem a telefon jegyzetébe így volt felírva, még régebben írtam ki egy újságból.
"Ahogy az indián is mondta: 3 dolog biztosan nem fordítható vissza:
A kilőtt nyílvessző
A kiejtett szó
A múló idő"
:D
2/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, ismerek egy nagyon jó weboldalt. Bemásoltam az idézetet, és rögtön megtaláltam, kitől származik.
Biztos nem ismered ezt az oldalt. Ez egy kereső, úgy hívják, google. Használd bátran!
3/10 A kérdező kommentje:
Beirtam a google-be , de nem írta kitől van, lehet ,hogy én kerestem rosszul vagy nemtudom, de azért köszi :)
2015. máj. 14. 20:31
4/10 anonim válasza:
Néztem pontosan azt, amit te írtál és tőle van: Georg Friedrich Daumer.
5/10 anonim válasza:
Na, tessék, még egy őzike is tudja használni a guglit. :)
6/10 anonim válasza:
Volt időm a nagy magányomban megtanulni az erdőben.
:)
7/10 anonim válasza:
Pedig az őzikék alapvetően nem magányos állatok. Persze ha láthatatlan...
8/10 anonim válasza:
A láthatatlanság magányossá teszi még az őzikét is.
10/10 anonim válasza:
Okossá? Én azt nem tudom, próbáld ki te is a láthatatlanságot és megtudod mit tud neked nyújtani. :D
(Nem írok többet, nem rondítom el teljesen szegény kérdező kérdését.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!